Jumaat, 30 September 2011

Aksi kejam.. ermm kejam ke?? lalala~




pic ni aku culik kat facebook org... haha..

weii kejamnyerrr letak anak dalam plastic... hahaha.. tapi kan.. nmpak comel laa plak.. haha


tetiba jerkk teringat kat pic lama aku yg satu nie.. aksi ni dilakukan oleh 2 pupu aku.. haha.. kejam ko...wat gtu... haha.. (budak kecik tu jenis degil..xmkn saman)


@kata hatiku berbicara@

mengantuk~tapi... kena laaa ceria kan... esok dah weekend.. weeeeeee~

14 ulasan:

::FAIZ:: berkata...

ayo, sgt kejams

Mila Ahmad berkata...

haha memg sgt kejam

Tanpa Nama berkata...

gambar atas comel, tapi gambar bwk nampak kejam lah huhu =D

Nazz@Purple berkata...

huhuhu kelakor gak..main2 tak pe atas perhatian org dewasa..tp bahaya gak sebab bebudk leh terlemas..ngn plastik..

ROJAK berkata...

aksi comel...

Unknown berkata...

dia ingat anak tu sampah ke ?

☾SHiemaCMa☾ berkata...

hehehe...kejam yg comel...
errr...bole gitu?
:)
heppy weekend cik moon..
kemane kite?

Dear Yayah berkata...

kejam gilakkkkkkkkkk..sian budak tuh. tapi betol la comeyy. hikhik

Falling . berkata...

comel la.. tp bahaya wooo..

Unknown berkata...

bahaya la.. kalau terkoyak plastik tu.. hasihh..

nazirah berkata...

hahaha comel gmbr first tu tp rasa mcm kejam pn ada gak huhu

suria lekatlekit berkata...

rasa nak menculik plak pic tu.. kekekeke

LadyBird berkata...

comelnyer bby yg duk dlm plstik tuk.. tp mcm edit jerk..

mun berkata...

ladbird: ntah laa... xtau laa edit ke apa...