Isnin, 25 Ogos 2014

23/08/2014

Assalamualaikum..

hari sabtu.. 23/08/14

syukur alhamdulillah... pertemuan pertama kami dipermudahkan juga akhirnya... 

bukan pertemuan kami berdua sahaja.. malah dapat bertemu adik-adk beliau.... 

bertemu plak dengan kedua ibu bapa aku....

Allah saja yg maha mengetahui perasaan aku masa tu... jantung mcm nak terkeluar pun ada.. pastu segan sangat... sampaikan kalau boleh, aku nak duduk menyorok kat belakang ayah... huhuhu

Nak masak bihun goreng tomyam pun bleh menggigil tangan tu... sib baik tak terhiris jari sendiri... hehehe~


haa ni laa dia tetamu istimewaku....
orangnya pakai baju melayu kuning oren tu...
bonda aku je byk layan borak.. sbb aku ni pemalu sgt nak berbual..
yg lain2 tu adik-adik dan adik ipar dia..
balik je dorang...cepat2 aku sms si dia.... say sorry kat adik2 sebab x byk cakap.. (malu2 kucing weeii)

InsyaAllah...ada masa lagi... bleh jumpa lagi kan..kan... seronok dapat jumpa orangnya... seronok juga dapat jumpa adik2nya yg peramah... :) :) 

katanya....adik-adik dia sampai terlebih advance... duk fikir tema 'hantaran'

amboi... kemain lagi dorang... hehehe~ 


@Kata Hatiku Berbicara@

saat create entry ni pun dah duk senyum-senyum depan pc sbb teringat pertemuan pertama.. hehehe~

#doakan buat kami... andai benar ini jodoh kami berdua...mudah-mudahan dipermudahkan urusan kami#

Allah Maha Mengetahui apa yg terbaik buat kami~

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

betul tue

LYAfrina berkata...

bakal ehem ehem ye... hehe

Fazleyatul Aini berkata...

semoga dipermudahkan ya

Hazmin Hamudin berkata...

Semoga semuanya dipermudahkan seperti yang dirancang.

thisni3zahata berkata...

Semoga jodoh moon & sidia panjang & semoga segala urusan dipermudahkan..amin...huhu

AnneRaini berkata...

Semoga dipermudahkan... cepat sikit moon. lapar nasi minyak ni..hihihi

Khai♥Rin : anies berkata...

insya allah yg baik itu akn dipermudahkan