Selasa, 11 Jun 2019

Setahun Menyepi...

Assalamualaikum kengkawan....

Allahu...lama sungguh tak menghadap blog kesayangan saya nie...
waaaaaaaa..teruk nauuu bersawang... ya ampuuuunn.... blog kengkawan pun lama saya tak terjah... huhuhu

Maaf yer korang... sejak dah nak masuk tahun ke-2 Full Time Buat Bisnes nie.. agak busy laa jugak...

pape pun..saya rindu nak baca blog korang semua... kalau ada kesempatan lain.. nanti saya tinggalkan jejak kat blog korang ehhhh...

yang mana nak tau perkembangan saya tu.. (kalau ada la...muahaha)

boleh je jenguk FB saya.. Moon Emon.. tak pun boleh je usha Page  FB  Mama Mun Handmade..

waduhhh..banyak tau sebenarnya cerita nak dikongsikan kat sini... huhu

pape pun...Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua sahabat blogger saya :) 

2 ulasan:

Anum berkata...

singgah sini

ShirVen berkata...

Wah mmg lama blog bsawang tu ๐Ÿ˜Š apa2 pun welcome back sis. Salam singgah yea. Slmt hari raya.