Khamis, 10 Mac 2011

Dapat Gak Anuar Zain!! yee~

Erkkk… demam lagi!! Tak suka! Pagi td xlarat nak bangun.. ni pon duk minum air 100 plus jerk.. malas nak g klinik..

Tapi.. muka ada senyum ari nie.. sebabnyerrrr

Aku dah send reservation form utk Secretary Week bersama Anuar Zain..

Staff dari PNB Darby park pon dah call.. tunggu invoice dari dia jerk sblm buat pembayaran..

Entry lepas kan aku ada kata “Aku Nak Anuar Zain!”

Tak sangka.. dapat gak.. Cuma xdpt first tier.. dah full.. tinggal second tier & VIP jerk..

Xpe.. yg penting dpt jumpa Anuar Zain~

Mana tau masuk newspaper lagi ke muka aku nie.. mcm thn lepas


(ni aku culik kat arkib Utusan Malaysia)

5 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahhhh bestnye :D

abadi romeo berkata...

sampai kan salam aku pada budak Anuar Zain..kawan sekolah lama aku tu..hehehehe..

abadi romeo berkata...

sampai kan salam aku pada budak Anuar Zain..kawan sekolah lama aku tu..hehehehe..

Halen berkata...

wahhh bestnya dpt pegi secretary week. sy start keje gomen x penah pun pegi time keje swasta dulu penah pegi 2x je. rindu nk pi lg.. :(

Cik Moon berkata...

ardini: hehe..best2..

abadi romeo: insyaallah..klu dpt bcakap dgn dia..

halen: huhu..ye ke.. sonok klu dpt g lg..hehe