Jumaat, 7 Oktober 2011

Rojak~

Hmm apa yg rojaknyer??

adakah sebab rojak buah?? ohh tidak.. bukan kerana rojak buah semata2.. haha.. ntah pe laa yg aku duk mengarut hari ni errkk..

hehe... ptg semalam.. lepas waktu keje.. masih melepak dgn asna.. bukan ber2 je.. tapi berempat... asraf dan akmal pon join gak...

hajat dihati nie.. xmoh makan yg berat2.. sebab masih kenyang masa lunch kat secret recipes.. jadi.. aku pon order laa rojak buah..

masa waitress anto makanan tu.. aku nengok laksa yg asraf order tu..bukan main besauu mangkuknyer.. aku pon dengan slumber je ckp..

"mak aii besarnyer!"

skali... bila dia letak je rojak buah.. aku jawab " mak aiiiii, lagi besar!!!"

huhuhu... terseksa nak menghabiskan.. nak plak ada mangga masam.. adoiii.. berkerut2 muka aku nak mengigitnyerr..

mujur laa ada asraf dan asna.. leh arr dorg tolong mkn skali.. tu pown xhabes..haha..

@kata hatiku berbicara@
Lega bila dapat meluahkan apa yg terbuku dihati

16 ulasan:

Anum berkata...

sedapnya

Qhaifa Nur berkata...

nasib baik ada yang tolong habiskan..
suka juga dengan rojak..

LadyBird berkata...

rojak tu nmpk sedap :)..
terleleh air liur melihatnya..

syariza09 berkata...

akk pun x suka rojak ada mangga masam

..cik gugu.. berkata...

huaaaarrrhhh da lama teringin!!

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sedapnya mangga...pergh!! terkerut dahi.

Cik Fida berkata...

olololo...sedapnyeee...nak cikit laaa ^___^

Mama Gee berkata...

oh la laaa...
mama suda terliooooooo
seb bek takde baby tau

nazirah berkata...

wow bestnye rojak dalam mangkuk besar? nk tet huhu ktne tu ek ?

Mila Ahmad berkata...

ala tetiba tekak rasa nk mkn rojak jugak hee~~~

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

nazirah: kat area opis moon.. kat megan avenue 1..

mr.syazwan berkata...

nyam3 menyelerakan

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

mr syazwan: hehe..mmg menyelerakan..

♥cmª shIemª♥ berkata...

humanghaihhh....

terliuq... :)

Cik TeN10 berkata...

ohh ade eh menu ni kt secret recipy? xperasan pulak.. nk try jgak lah.. dh tau pnggan besoo so order 1 kongsi 4 org. hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

cik ten10: ehhhh bukan... rojak tu bukan kat secret recipes...