Selasa, 1 November 2011

Majlis Pertunangan Erni Dekritawati (Rita) & Khamarul

Mesti ramai yg nak tgk gambar majlis pertunangan Erni Dekritawati (rita) anak kepada allahyarham Datuk Sosilawati kan?

nah aku bagi korang beberapa pic di sekitar majlis pertunangan beliau..

(pic ni pon aku ambil dari teman aku yg merupakan kawan rapat Rita)


@kata hatiku berbicara@

Tahniah diucapkan atas majlis pertunangan Erni Dekritawati (rita) dan Khamarul..

22 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

time tunang je dah meriah, belum kawin lagi..

NM02 berkata...

time kawin mestilah lagi sakan

tapi nmpk dorang ni low profile kan

Anum berkata...

mesti lagi gempak...

Adylia Qarissa berkata...

tengok orang kaya punya masjlis...huhuu...

sape kamarul tu yea?? anak orang kaya jugak ker?? ;p

wida berkata...

tahniah..
x de ke gmbr tunangnya?

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

qhaifa nur: hehe standard laa.. janji ada $$$$

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

NM02: haah.. rita tu nmpak low profile je... wlpun dia nak bertunang xde laa kecoh bagai nak rak..

hope dia kekalkan imej yg low profile tu :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

anum: hehe..sudah semestinya...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

adylia: hmm khamarul tu..kalau xsilap.. setiausaha sulit dr masitah

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

wida: alamak.. kat fb tu..xde laa gambar tunang dia.. mungkin xdtg kot..

♥cmª shIemª♥ berkata...

uhuh..
semoga berbahagialah hendaknye,...
maunye majlis kawin nnti mcm anak dato naza tu..^_^

apik pehe berkata...

meriah molek

HEROICzero berkata...

eh ? dah macam majlis kawin ! ha ha

Elie Lily berkata...

semoga mereka kekal! :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

shiema: mudah2han kan..

haha... konpem punyer..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

apik: huuu~ meriah je nengok kan..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

heroiczero: haha..biasa laa tu.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

elie: insyaallah..mudah2han.. :)

mykhalis berkata...

memang meriah jugak.mintak share ek..Khalis bagi kredit

Tapak Kaki berkata...

sape ni?

Bulan Purnama berkata...

minta izin share boleh? =)

Sha berkata...

Salam C.M.A,

Sha nak minta izin nak amik gambar dari blog C.M.A untuk post sha tentang Rita.. Love to share.. Terima kasih...