Selasa, 1 November 2011

Majlis Pertunangan Erni Dekritawati (Rita) & Khamarul

Mesti ramai yg nak tgk gambar majlis pertunangan Erni Dekritawati (rita) anak kepada allahyarham Datuk Sosilawati kan?

nah aku bagi korang beberapa pic di sekitar majlis pertunangan beliau..

(pic ni pon aku ambil dari teman aku yg merupakan kawan rapat Rita)


@kata hatiku berbicara@

Tahniah diucapkan atas majlis pertunangan Erni Dekritawati (rita) dan Khamarul..

22 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

time tunang je dah meriah, belum kawin lagi..

NM02 berkata...

time kawin mestilah lagi sakan

tapi nmpk dorang ni low profile kan

Anum berkata...

mesti lagi gempak...

Dkna Abza berkata...

tengok orang kaya punya masjlis...huhuu...

sape kamarul tu yea?? anak orang kaya jugak ker?? ;p

wida berkata...

tahniah..
x de ke gmbr tunangnya?

mun berkata...

qhaifa nur: hehe standard laa.. janji ada $$$$

mun berkata...

NM02: haah.. rita tu nmpak low profile je... wlpun dia nak bertunang xde laa kecoh bagai nak rak..

hope dia kekalkan imej yg low profile tu :)

mun berkata...

anum: hehe..sudah semestinya...

mun berkata...

adylia: hmm khamarul tu..kalau xsilap.. setiausaha sulit dr masitah

mun berkata...

wida: alamak.. kat fb tu..xde laa gambar tunang dia.. mungkin xdtg kot..

☾SHiemaCMa☾ berkata...

uhuh..
semoga berbahagialah hendaknye,...
maunye majlis kawin nnti mcm anak dato naza tu..^_^

Unknown berkata...

meriah molek

HEROICzero berkata...

eh ? dah macam majlis kawin ! ha ha

Elie Lily berkata...

semoga mereka kekal! :)

mun berkata...

shiema: mudah2han kan..

haha... konpem punyer..

mun berkata...

apik: huuu~ meriah je nengok kan..

mun berkata...

heroiczero: haha..biasa laa tu.. :)

mun berkata...

elie: insyaallah..mudah2han.. :)

mykhalis berkata...

memang meriah jugak.mintak share ek..Khalis bagi kredit

Tapak Kaki berkata...

sape ni?

Unknown berkata...

minta izin share boleh? =)

ShaNizam berkata...

Salam C.M.A,

Sha nak minta izin nak amik gambar dari blog C.M.A untuk post sha tentang Rita.. Love to share.. Terima kasih...