Rabu, 6 Jun 2012

Super GT International Series Malaysia!!

Super GT International Series Malaysia!!

Huuu... aku xdpt pegi...

sabtu ada kenduri kawen.. nak pegi ari ahad..xleh plak.. sebab aku balik semenyih..

Maka.. 4 tiket yg aku dapat Free ni.. aku bagi je laa kat budak opis..



aku hanya ambil Kad touch n go je...

comel sangat!!!

so... boleh laa aku guna touch n go nie.. utk kegunaan aku tiap kali balik smenyih nnt... dah konpem kena bayar tol...


ok... ada logo company lagi!!


@Kata Hatiku Berbicara@

Baru je berangan nak bawa kura-kura Ferrari aku g berlumba kat sana...

wakakakakakakaka~

14 ulasan:

☾SHiemaCMa☾ berkata...

wahh..untun la... ^_^

fairus berkata...

WAH.. MANA DAPAT TIKET FREE NI.. KENAPA TAK BAGI KAT SAYA.. :(

نورعيم berkata...

alahai, ruginya xdpt pegi. huhu.

Kekzamanis berkata...

wow! Smart touch & go card baru bih! nak satu!!!! Hehehe.. ^_~

Telor Power berkata...

mcm mana boleh dapat free plak

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

untungnya akk.,.

AnneRaini berkata...

sy pon dpt gak tp bukan ticket..sy dpt entrance pass...hehe

emarieys berkata...

tak dpat pergi tp dapat kad touch n go pun jadilah yer kan..

Shila berkata...

bestnya kan kalo dapat pi..

TnG pun okeh la buat kenangan... hoho..

en_me berkata...

untungnyerr akak tuuu.. ehhheee

Unknown berkata...

wah special la kad touch n go tuh...

Unknown berkata...

perghh..banyaknyer dapat free..tpi syg tuan badan xdpt p...hehe

ctk berkata...

untung ler kawan opis kamu tu kn :D

aishareoils berkata...

adoi..nnt kene tinggal ke belakang plak kura2 ferari tu..hihi