Selasa, 14 Ogos 2012

Shopping raya!

Akhirnya.... hari ni dapat gak luangkan masa g shopping raya utk diri sendiri... semalam, hanya sempat beli baju utk ayah jerk... tu pon mcm lipas kudung aku berjalan..sebab kejar masa nak balik umah... hanya ada masa waktu balik keje je klu nk shopping ni...  huhu 

tadi, sempat laa gak beli kasut dan jubah kat ampang park.. sepasang je cukup laa kan..kan.. xyah nk lebih2.. dua bulan lepas, emak aku dah bg jubah sehelai... cukup la tu kan... stakat raya pertama n kedua je... 

@Kata Hatiku Berbicara@

Bos!! bila nak bagi gaji n bonus ni?? huhuhu... 
shopping ni pon, pakai duit bisnes kuih raya.. nasib baik laaa wat bisnes..klu x.... melopong je laaa aku tgk org shopping..huhu

10 ulasan:

aku HaniAsyira berkata...

dah ada baju raya.. sy xtaw ada ke tak.. hee~~

bos, bagi cim moon bonus raya yea..

♥ wawawawa ♥ berkata...

sy abru ade kasut raya jer hehe

fairus berkata...

SAYA TAK BELI APA2 LAGI PUN..

dwaty berkata...

Tak yah banyak2 moon.. Aku ni 3 helai jer pun... Erk? Keh keh

Dkna Abza berkata...

dkna baju raya pon tak amek lagi kat tailor heheee..

moon sori tau lama tak singgah..dkna tukar domain so blog moon tak boleh masuk..nasib baik moon komen entry dkna :)

SHAHZEE berkata...

ala kesiannya cik moon x dapat gaji lagi..seb bek ada bisnes kan kalau x melopong la jawabnya

shaFazie berkata...

sis dh beli bj ry?btol2 sepasang 2 pon kira ok dh :D

CikFi berkata...

tema wane ape tahun ni c.moon... smgt btol nak gaye kan?

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hihi,beshnya..yui nak cari jubah tp tak jumpa yg sesuai.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

alhamdulillah..ade jugak hasilnye dari berbisnes sendiri cik moon :)

cma sehelai je baju raye hihih... ;p