Isnin, 30 Julai 2012

Kad Raya Stand Up Ujang

Punyer arr dah lama xbeli majalah Ujang.. tup tup... pagi td Window Shopping  ke Ampang Park (pergi pejabat pos je..hehe) g laa beli majalah Ujang jap...


Rasa mcm dah lama sangat aku x baca majalah lawak nie... kalau dulu..rajin bebenor aku beli...


Ni dah xde keje nak buat... pe lagi... cari laa keje sambilan kat opis nie.. hahaha


ni laa keje aku....




Comel kan kan.... tp yg ni aku main taram je sangkut2... aku dah edit balik susunan tu... baru laa nmpak kemas.. malas aku snap pic yg baru ubah susunan tu... 


ada lagi satu... dapat sticker car lagi....




@Kata Hatiku Berbicara@


Nak tggu edisi bumper raya plak.... ada lagi yg sticker car nie... hehehe...

7 ulasan:

Kak Izan berkata...

lamanya tak baca majalah ujang... best lagi tak cam dulu ?.. n:)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

lama dah tak beli ni..

Papa Mifz berkata...

betul la...dah lamo tak baca majalah2 lawak mcm ujang nih...huhu

Ecah Ecot berkata...

wahhh...ade lagi ye majalah ujang ni?hehe..nampak sgt dah lame x baca..uwaaa

Qhaifa Nur berkata...

semanjak dah ada anak langsung tak tengok tau beli tapi comellah kad raya ni.....

aku HaniAsyira berkata...

dah lama tak baca majalah ni.. heeee~~~

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

berkurun dah x bace mjalah ni.. ingat lagi..bila bc mesti gelak2 sorang3..hhahaha... saiko!

cantik kad..meh pos kt cma ni..hihihi.. :)