Rabu, 6 Mac 2013

Bowling~Wangsa Walk

Assalamualaikum....

sekali lagi.... pic main bowling..

Kali ni, bermain dengan rakan kerja... di Wangsa Bowl, Wangsa Walk..

Ini adalah aktiviti minggu lepas kami, selepas pulang dari kerja...

Plan hari ni, besoknya main bowling.. "kelassss kau jaaahhhhh"

Al kisahnya... bebudak opis yg plan.. sebab dorang nak practise untuk tournament... 

secara kebetulan plak, aku x dapat masuk tournament tu.. dah tarikh tu sama ngan kursus kahwin kan... huhu~

ku rela melepaskan tournament itu......demi kursus kahwin...

ayat nak poyo jeee kan..kan...kan... hehehehe~







dari kiri: akmal, aizat, asraf dan shamsul
duduk: atika dan diela

yg ni second game punya... ok laa tu kan.. 1 x jerr dapat strike.. huhu~

@Kata Hatiku Berbicara@

Lepas ni, ada plan lain plak ke? hehehehe~ 

seronok dapat berkumpul ngan bebudak nie... al maklum ler.. sejak habis belajar kat kolej... jarang keluar ngan kengkawan.... tahun ni, baru syok sikit bila staff semakin bertambah ramai.... 

13 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

syoknya

gigiAriEma berkata...

pandai maen bowling eh. :)

Mila Ahmad berkata...

sejak kawin ni tak pernah lagi main bowling...

Kakizan Omar berkata...

lama tak jenguk sini.. :D
akak tak pandai main bowling.. tengok jer laa.. :D

fairus berkata...

wah.. memang kaki boling ni..

Telor Power berkata...

point tu boleh dah target score besar lagi

Aida Azryn berkata...

lama tak main bowling. huhu.

LYAfrina berkata...

best dpt geng sekepala ..leh layan..

shaFazie berkata...

bestnya kak..
nak p kursus ehh..best2 :D

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
tak dinafikan, sekali sekala kuar berhibur dgn kawan2 mesti seronok!

AyueJean AJ berkata...

Ni mesti terror men bowling ni...
Hehehehe...
Entri bowling je.. =D

sudipVSsenduk berkata...

bila main bowling, rasa mcm nak pasang langsir je sepanjang lane tu... semedang masuk longkang

aku HaniAsyira berkata...

terror nya