Isnin, 8 April 2013

Sushi......sushi....sushi....

Assalamualaikum....

Pagi ni ada mood sket nak update blog... 
Pastu tetiba plak bos kasi kerja... 

so kerja harus diutamakan...

tinggalkan sebentar blog.. 

muahahaha~ 

pekerja yg baik kan..kan..kan...


Sabtu baru-baru ni.... plan asal nak naik Genting Highland.. 
tapi, kita hanya laa merancang... Allah yg tentukan...

so, plan kami x menjadi...

Ada rakan-rakan yg kena standby malam tu.. ada yg kena kerja pagi sabtu.. yg sorang plak demam..

xpe... next month kita plan balik... 
hehe~

So... hari sabtu.... memandangkan x balik Semenyih...

duk rumah diam-diam.. mengemas rumah habis-habisan sampai tergeliat urat satu badan..muahahaha~

Petang plak... ajak adik pergi Jusco Wangsa Maju.. semata-mata nak beli Sushi...

bayangkan weiii... tiap-tiap hari isnin-jumaat.. pukul 7pm kat 8TV ada citer cina.. pasal Sushi...

telan liur aku dibuatnya menghadap citer tu..
muahahaha~


Nah..... pekena sushi di petang hari dengan penuh kenikmatan.. 


@Kata hatiku Berbicara@

Tekak x leh terima wasabi.... 
xpa... next time.. try telan lagi... muahahaha~

18 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

nyum2

sudipVSsenduk berkata...

tak pandai makan sushi @_@

Kesuma Angsana berkata...

KA x brp gemar japanese food ni

Kakzakie berkata...

Kalau anak-anak kakak macam CikMoon suka tapi kakak tak berapa sukalah..

AyueJean AJ berkata...

Sedap...
Tapi yang ada salmon, AJ tolak tepi dulu...
Hehehehhe..
yang tu tak lalu...

shaFazie berkata...

sedapnye... lama dah xmkn sushi

Khai♥Rin : anies berkata...

mengidam sushi ye moon? ;-)

missSenget berkata...

kite paling suka octopus tu...

aaaa...yummy2...
yg ada mayo, kurang sikit..

teringin nk rasa eel tu..
tapi setiap kali tengok, mcm tak tercapai je tangan nk ambik..haha..

sedap x..?

Qhaifa Nur berkata...

anak-anak yang suka sangat makan sushi ni...
sedapnya...

Ummiarissa Mahdi berkata...

waktu duk jepun dulu,pun tak minat juga makan sushi ni...ikan mentah tu akak siap bakar dulu hehehe

Cho Zila berkata...

kita hanya mampu merancangkan.. akak suka sushi... tolong nak makan sushi...

ariana berkata...

Sampai skrg tgh belajar mk bg tekak ni suka mknan jepun ni.., huhu

fairus berkata...

WALAUPUN DULU SAYA PERNAH BEKERJA DI RESTORAN SUSHI, TAPI SAYA TAK PERNAH MAKAN SUSHI.. :)

Papa Mifz berkata...

tak pernah makan sushi, tak berminat untuk mencuba...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

lama tak mkn sushi..

thisni3zahata berkata...

I Love Sushi..huhu

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Cik Moon...
wah..sushi... buat cma terliur gaks...
tp cma cuma makan kanikama je.. yg pelik2 tu erkk..tak...

aku HaniAsyira berkata...

wah sy tgk jugak citer sushi tu!!!!!