Jumaat, 12 April 2013

Secretaries' Week~ Siti Nur Haliza and Zizan Raja Lawak!

Assalamualaikum.....


Salam jumaat rakan2 sekalian..
hari ni nak update blog sepantas kilat......

kisah Secretaries' Week yang aku pergi tengah hari semalam...
Kita tgk pic makanan dulu ehh...hehehehe~












dah kenyang makan... 

tetiba plak...... muncul Zizan Raja Lawak sebagai pengacara majlis...

wahhhh~ teruja sekejap...... nak plak...dia datang kat meja makan kitorang.... 

so..dapat laa snap pic nie.. jadi laa kan...


ohoooo~ kesan cahaya...... =.='
Selepas itu...baru laaa muncul Siti Nur Haliza~ 



Jadi laaaa dapat pic cam gini kan..kan....

hehe... yg sadisnyerr.... aku terpaksa guna henpon Sony Ericcson J20i sahaja..... 

nak guna samsung tab aku??? huhu.. nanhado ko.... cable charger wat hal.... tetiba rosak..xdpt nak charge battery disaat daku memerlukan ia...... 

xpe laa... janji masih ada henpon cikai yg masih setia menemani daku..... 


@Kata Hatiku Berbicara@

Maaf, tiada gambar daku bersama siti nur haliza mahupun zizan raja lawak..... 

moon bukanlah jenis yg over excited nak bergambar sakan.... sanggup beratur panjang2..berebut2 nak bergambar sama mereka... cukuplah sekadar yg ada.... 


17 ulasan:

CikPuan FiDa berkata...

eh bestnyer lahaiiii... cma slalu g event2 cm ni kan... mest seronokk

fairus berkata...

HEHE.. TERBAIK..

MAKANNYA PUN PELIK2.. :)

AyueJean AJ berkata...

Wahhhhhh..
Bestnyeeeee....

Ratu Hatiku berkata...

wah..bestnya..syg jugak xdpt amk gmbr ngan dorang kan... xpelah next time :)

Rapunzeel Cikilolo berkata...

huhu...

aku pun sama moon. tak kuasa nak mengejar dan beratur untuk retis

:)

Hazmin Hamudin berkata...

PA rupanya.. PA kat ofis ni pun pergi event yang sama semalam.. :)

Fiza Rahman berkata...

Wah...bestnya.

Qhaifa Nur berkata...

bab menunya paling best..sedapnya
syoknya jumpa dato siti depan mata lagi..cantik tak dia he..he..

Khai♥Rin : anies berkata...

Dpt autograf tok ti x?

Kakzakie berkata...

Kalau kakak pun tak kuasa juga CikMoon. Tengok dari jauh pun ala-ala aje kan..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Cik Moon..
Untungnya jadi PA bos..
tak dpt dekat2..jauh2 pun jadi... hihi..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

oh ye cik moon..
tcma tertanya2 kenapa bloglist cma, link cik moon tak update.. cma salah setting ke?

Papa Mifz berkata...

kedua-duanya artis top tuh...

LYAfrina berkata...

besntyer leh jumpa ct depan mata.. mesti cantik sgt dia kan....

makan ape tu??

aku HaniAsyira berkata...

dpt tgk jauh2 pun cukup kan.. samalah tak suka sangup nak bergambar habis-habisa

misz sheyla berkata...

xksah sangat sal zizan ngan siti..tapi sangat kisah tengok makanan time lapar2 mcm ni..sedapnye..royal chulan lak tu

shaFazie berkata...

bestnye kak dpt p ..
jap2 kite dah terliur tgk menu mkn akak nie lg2 yg ade roti tue kan..hehe