Isnin, 22 April 2013

Voucher~Mysurvey~

Continue cerita Majlis Anugerah Cemerlang Adik....

Habis je Majlis, sempat singgah ke Tesco Ampang... Pastu, balik ke Semenyih

Ikutkan, sepatutnya... aku yg drive.... tapi ayah kesian kat anak dia ni...

Asyik sakit perut... sangat terseksa...

adeii..dah comel belako... asyik kuar masuk toilet ajer laa plak kan....

Mujurlah Toilet Cikgu ni bersih dan harum.... 
Kalau x..... terpaksa laaa aku drive, balik rumah sekejap... 
(lagipun rumah kami yg kat KL ni.. belakang sekolah tu jerkkkk)

Yang sebenarnya...aku nak citer kat korang.... Aku dapat 2 voucher KFC/Ayamas/Pizzahut

Itu adalah hasil aku jawab survey dalam Mysurvey....

kumpul-kumpul point... dapat laa aku tebus RM20.00 Voucher...





@Kata Hatiku Berbicara@

kalau x silap aku laa... ni adalah kali ke-3 aku tebus voucher dari usaha keras aku menjawab survey...

Next... tunggu Cheque yang ke-2 dari Global Test Market dan Cheque yang ke-2 dari Nuffnang

Alhamdulillah, rezeki..... 

11 ulasan:

Anum berkata...

BESTNYA

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

yui ada rm 8 lau xslh.

LYAfrina berkata...

ni ayam KFC baru tu kan?? x pnh merasa lagi..tringin gak nk mcuba

Kekzamanis berkata...

Murah rezaki! GTM Mieza baru cecah 100 point.. Gigih jawab survey tau, tapi biasala.. Kena sabar, baru hasilnya lumayan.. =)

fairus berkata...

TAK SEDAP SANGATLAH KFC KOREAN STYLE NI.. MANIS..

Tanpa Nama berkata...

ooo memang senang dpt voucher eh?

Fazleyatul Aini berkata...

murah rezeki

intanfirdaus247 berkata...

uishhh bestnyaaa diaaa

Ayue Rejaluddin berkata...

Sedap tak flavour baru ni??

☾SHiemaCMa☾ berkata...

Salam Cik Moon..
alhamdulillah... ini lah hasilnya org rajin ..
klu cma erkk.. dok takat tu jerla pointnyer,.. huuhuhuu..
tahniah2 :)

dorrysweetie berkata...

hi, sy dh lama active mysurvey ni. Alhamdulillah dh beratus kupon dpt..tp nk boleh point byk tu ambik ms skit kan..sy ada join survey program baru, myipanel..bru join bln 5 dh dpt lbh rm200 tp dibayar melalui paypal..try la join ;-)