Isnin, 20 Mei 2013

Rezeki Blog dan Survey~

Assalamualaikum....

Syukur Alhamdulillah, dua cek yg sedang aku tunggu-tunggu telah pon selamat sampai... kini tunggu masa nak clear cheque jerkk...

@Kata Hatiku Berbicara@

Syukur alhamdulillah... setiap tahun, pasti akan tebus 50 dollar dari Global Test Market... 

dan kepada mereka-mereka yg telah klik iklan nuff yg melekat kat blog moon ni... terima kasih banyak-banyak.... jasa baik anda amat moon hargai... hanya Allah sahaja yg dapat membalas jasa anda dalam membantu moon.... terima kasih juga pada pihak nuff yg sudi tepek BE banyak2 dlm blog kita.. hehehehe~

21 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

Rapunzeel Cikilolo berkata...

seronoknye moon

:)

Ann Ishak berkata...

alhamdulillah

Qhaifa Nur berkata...

tahniah..
alhamdulillah...

:: Mrs.Eady :: berkata...

alhamdulillah!~

Acik berkata...

Wow .. Sayapun suka join survey. Saya lebih gemar survey Malaysia ni yg bagi topup/ kupon. Bukan duit lah tp surveynya kerap dan cepat saja kita dapat habuannya.
Kalau you berminat, berikan I email address so that I boleh rekemenkan you sekali (Komen je kat blog I). :)

Acik berkata...

Hahahaaa .. betullah tu. AIP paling best. Banyak surveynya. Saya asyik dapt topup free aje. Ni pun menunggu topup yg baru di redeem. Seronok!

AyueJean AJ berkata...

Alhamdulillah..
Murah rezeki berblog..

fairus berkata...

TERBAIKLAH MOON.. BELANJA CENDOL SEMANGKUK.. :)

Khai♥Rin : anies berkata...

moon, kepsi 1! ;-)

Kakzakie berkata...

Mana boleh terima kasih je...meh sini kena belanja kakak nie:)

Syukur alhamduillah CikMoon..

Ratu Hatiku berkata...

Alhamdulillah.. rezeki.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Cik Moon..
Alhamdulillah.. rezeki..
blanje eskem 1 !

tahniah ;)

Rosmiza Ali berkata...

Banyaknya dapat cheque! Alhamdulillah, rezeki.. Sape kate berblog ni buang masa kan? Boleh buat side income hokay.. Kalau kena gaya, full income pun boleh dapat dari blog ni.. =)

Papa Mifz berkata...

semoga berterusan murah rezeki...

zaza nizam berkata...

alhamdulillah... rezeki :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

murah rezeki sis..

shaFazie berkata...

alhamdulilah & mintak tips kak...

Kesuma Angsana berkata...

tahniah yer moon

dela berkata...

rezeki tu... :)

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah...rezeki. TAhniah.