Isnin, 20 Mei 2013

Rezeki Blog dan Survey~

Assalamualaikum....

Syukur Alhamdulillah, dua cek yg sedang aku tunggu-tunggu telah pon selamat sampai... kini tunggu masa nak clear cheque jerkk...

@Kata Hatiku Berbicara@

Syukur alhamdulillah... setiap tahun, pasti akan tebus 50 dollar dari Global Test Market... 

dan kepada mereka-mereka yg telah klik iklan nuff yg melekat kat blog moon ni... terima kasih banyak-banyak.... jasa baik anda amat moon hargai... hanya Allah sahaja yg dapat membalas jasa anda dalam membantu moon.... terima kasih juga pada pihak nuff yg sudi tepek BE banyak2 dlm blog kita.. hehehehe~

21 ulasan:

Anum berkata...

alhamdullilah

Tanpa Nama berkata...

seronoknye moon

:)

Ann Ishak berkata...

alhamdulillah

Qhaifa Nur berkata...

tahniah..
alhamdulillah...

Izwa Kamaruddin berkata...

alhamdulillah!~

Acik berkata...

Wow .. Sayapun suka join survey. Saya lebih gemar survey Malaysia ni yg bagi topup/ kupon. Bukan duit lah tp surveynya kerap dan cepat saja kita dapat habuannya.
Kalau you berminat, berikan I email address so that I boleh rekemenkan you sekali (Komen je kat blog I). :)

Acik berkata...

Hahahaaa .. betullah tu. AIP paling best. Banyak surveynya. Saya asyik dapt topup free aje. Ni pun menunggu topup yg baru di redeem. Seronok!

Ayue Rejaluddin berkata...

Alhamdulillah..
Murah rezeki berblog..

fairus berkata...

TERBAIKLAH MOON.. BELANJA CENDOL SEMANGKUK.. :)

dear anies berkata...

moon, kepsi 1! ;-)

Kakzakie Purvit berkata...

Mana boleh terima kasih je...meh sini kena belanja kakak nie:)

Syukur alhamduillah CikMoon..

Ratu Hatiku berkata...

Alhamdulillah.. rezeki.. :)

☾SHiemaCMa☾ berkata...

Salam Cik Moon..
Alhamdulillah.. rezeki..
blanje eskem 1 !

tahniah ;)

Kekzamanis berkata...

Banyaknya dapat cheque! Alhamdulillah, rezeki.. Sape kate berblog ni buang masa kan? Boleh buat side income hokay.. Kalau kena gaya, full income pun boleh dapat dari blog ni.. =)

Unknown berkata...

semoga berterusan murah rezeki...

zazanizam berkata...

alhamdulillah... rezeki :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

murah rezeki sis..

shaFazie berkata...

alhamdulilah & mintak tips kak...

Tanpa Nama berkata...

tahniah yer moon

dalila berkata...

rezeki tu... :)

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah...rezeki. TAhniah.