Rabu, 19 Jun 2013

Homestay Azman~Perak

Assalamualaikum...

Bersambung dari entry semalam... 

gambar kat Politeknik Ungku Omar tu kan...

sebenarnya duk menghantar adik bongsu.. beliau melanjutkan pelajaran kat situ...

Kitorang gerak ke Perak awal pagi jumaat...

terus menuju ke Tambun... mencari homestay yg telah kami booking... 

Alhamdulillah, keluarga kami sangat berpuas hati dengan Homestay Azman.

sekiranya ada sesiapa yg berminat nak menyewa di Homestay Azman.. boleh singgah blog tersebut...

kalau korang nak tau... homestay ni pon dah dekat je dengan Lost World of Tambun.. 

kawasan perumahan homestay azman ni juga sangat dekat dengan tesco, giant, jusco, kfc..

banyak kemudahan...

okay..meh layan pic homestay tu...


bilik utama.. ada aircond
ruang tamu
bilik kedua.. ada lagi satu bilik kecil.. lupa nak ambil gambar....





@Kata Hatiku Berbicara@

Alhamdulillah, sangat berpuas hati... rumah yg bersih dan kemas... 

InsyaAllah, akan datang menginap sekali lagi ke sini.. sebab dah dekat dengan Lost world of tambun... 

tuan rumah juga sangat peramah... 

10 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

ok gak nie

Qhaifa Nur berkata...

baru pun pergi perak dapat homestay yang selesa juga Moon...

hantar adik bongsu yup, tahniah adik..

Rapunzeel Cikilolo berkata...

huhuhu...

nmpk mcm ceria...

Lya Colours berkata...

ok la tu yg penting bersih dan selesa kan

shaFazie berkata...

bestnye kalau singgah sana boleh menginap homestay tue..tq kak share :D

AnneRaini berkata...

kalau pergi rmai2 mmg brbaloi amik homestay...rasa mcm dok umah sendiri..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Cik Moon..

tgk pada keadaan rumah nmpk selesa.. best la.. coz kdg2 ade home stay yg tak rupa mcm home stay.. huhuh

fairus berkata...

SAYA KALAU BERCUTI DENGAN KELUARGA BIASA JUGAK SEWA HOMESTAY SAJA.. YE LA, KELUARGA BESAR.. NAK SEWA HOTEL TAK BERAPA NAK MAMPU..

Khai♥Rin : anies berkata...

bgs nyer...bleh la jg sy sggh ke sini nnt

zaza nizam berkata...

cantik !! kemas je..