Rabu, 25 September 2013

FreeGift~Voucher KFC RM100

Assalamualaikum....

Mood nak update blog dah kembali..walaupun agak perlahan... muahahaha~

xtau laa kenapa sejak akhir-akhir ni kan.. susah benar nak update... apatah lagi nak blogwalking kat blog korang kan.. huhuhu...

terkadang tu..singgah baca je... silent reader laa konon... hehe...

ni pon.... masih ada 5 BE yg duk tepek kat dalam blog.... huuuuu...agak rugi buat diri aku... sebab masih dilanda kemalasan berblog...

Ni nak habaq mai kat hangpa semua.... semalam kan... dapat voucher RM100

wahhh de vasss ko.. kelas ko jah! Alhamdulillah... senyum lebar aku dibuatnya...

terkejut aku dibuatnyer... 

Tengah hari semalam, Mr Berry datang opis nak collect cheque... al maklum ler.. aku ni customer tetap beliau... sangat senang nak berurusan dgn dia kalau nak order ink cartridge untuk keperluan office ni...

Beliau bijak menjaga hati customer... kita sebagai customer pon..dah tentu suka kalau dapat supplier camtu kan..kan.. 

lagi seronok kalau siap dapat free gift.. keh keh... 

tu diaaa... terbeliak biji mata sat....

@Kata Hatiku Berbicara@

Oittt... ni dah 3KG berat badan aku turun.. nak plak dah 3minggu x makan KFC.. ni kalau makan balik....sah-sah naik balik berat badan aku nie... huhuhuhu~

RosakDIETaku! 


12 ulasan:

Anum berkata...

bestnya

Fazleyatul Aini berkata...

nak ! hihi

dear anies berkata...

moon, bak sini 1 baucer! ;-)

Kakzakie Purvit berkata...

Eh... bagiknya dia bagi banyak sampai macam tu sekali..

Qhaifa Nur berkata...

seronoklah dapat makan KFC lepas ni...

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

Cer buat GA bg..kih2.

fairus berkata...

MAK OOII.. BANYAKNYA BAUCER.. MINTAK SKIT.. :)

safurara berkata...

nak kak!

Tanpa Nama berkata...

walla wei bestnyer !

☾SHiemaCMa☾ berkata...

salam cik moon..

amboi...murah rezeki..
hihi..kalo tak mo, meh bagi cma.. kuikuikui.. :p


psstt..lawa header baru! :)

cydayf berkata...

waaahhhhhhh :)

HanisLazimAndTheShaklee berkata...

ingat ada GA tadi...bru nk join..kehkehkeh