Selasa, 20 Mei 2014

Penantian 4 bulan~Mesin Big Shot

Assalamualaikum...

Akhirnya...penantianku selama 4 bulan telah berakhir...

kini mesin big shot idaman kalbu bagi setiap crafter telah daku miliki...

yeeehuuu!! 

masa nak beli ni... fikir 10x gak laa... sebab harganya yg mahal.. huk huk... tercekik tulang akak dik non oii bila dengar harganya....

klu ikutkan boleh je bayar secara ansuran sebanyak 4x.. tapi aku bukan jenis yg suka berhutang... pantang btol nak beli benda camtu secara hutang... huk huk...

syukur alhamdulillah... ada lebihan duit bonus tu... terus bayar RM650... cuma kena tunggu mesin tu 4 bulan laa kan... dan x kisah pun tunggu lama sebab moon beli mesin big shot tu kat sepupu sendiri...

so x de laa isu takut kena tipu kat situ kan...

Mekasih ye Dr. Eli sebab bantu sepupumu dapatkan mesin big shot tu... 

ni laa dia rupa mesin big shot idaman kalbu~

errmmm korang abaikan je work station aku yg bersepah tu..keh keh keh.... 




@Kata Hatiku Berbicara@

sekarang ni asyik duk study cara guna mesin ni... 

mudah-mudahan... dengan adanya mesin big shot ni..akan memudahkan urusan kerja perniagaanku...

13 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

mesin ni lebih kepada pemotong ya moon? maksud sy memotong corak2 yg kita kehendaki?

- berkata...

anies: yup.. btol tu...

Cik Puan Rara berkata...

rara masih terfikir.mcm mana nk guna mesin ni eh.

AnneRaini berkata...

bestlah ada mesin ni...mesti lagi byk corak cantik2 moon boleh buat.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
alhamdulillah..lepas ni mudah la nk buat felt..
tahniah

CaDLyNN berkata...

Wah..bestnye. .suke kraft2 ni tp tak kretip..hihi

Fazleyatul Aini berkata...

comelnya mesin

Syida Rasyidah berkata...

owh, benda ni eh.. Teruja tengok.. moon, letaklah contoh yang moon tengah buat guna mesin ni. :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..

cak! hehe..cma ade 1 tag utk cik moon selesaikan..
kalo sudi dan ade mase, selesaikan yer..

http://shiemacma.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-su.html

terima kasih :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..

cak! hehe..cma ade 1 tag utk cik moon selesaikan..
kalo sudi dan ade mase, selesaikan yer..

http://shiemacma.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-su.html

terima kasih :)

fairus berkata...

TAHNIAH MOON.. SEMOGA TERUS MAJU JAYA..

cinet berkata...

Menarik dan kretif2 crafter2 ni...sy singgah sni salam kenal ;)

cinet berkata...

Nanti boleh tunjukkan hasil dr big shot ini ya..smgt nak tgk..hihi..;)