Selasa, 25 Februari 2014

MengKOREAkan diri!

Assalamualaikum...

Ni citer hari isnin yg lepas...

al kisahnya.... kami rakan sekerja... memasing tekak tu nak makan kat seoul garden...

maka... plan punya plan punya plan... akhirnya........ dapat gak kami mengKOREAkan diri memasing... muahaha

Ok..yg xleh blah masa dinner tu kan....... aku dengan kompiden.... minum bergelas2 air white coffee...

baik punyer sedut.... sampai terlupa yg aku ni mana bleh minum lebih dari segelas air coffee......

malam tu memang menangis aku dibuatnyer.... x boleh tido sampai pukul 3 pagi.... pastu, aku boleh terjaga pukul 5 pagi..... oh hooooo... stress aku masa tu..... sbb xleh tido langsung

pagi tu masuk keje (selasa).... mata masih segar... tp keesokannya (rabu)... haaaa rasakan.... tahap mengantuk giler2.... penangan xcukup tido...

datang keje... waktu lunch..aku tibai tido baik punyer kat sofa dalam stor.. dalam pukul 12.30 gitu. mata langsung xleh nak buka... sedar2 aku terjaga pukul 2... (nasib baik bos aku xde kat opis)

balik rumah plak, dalam pukul 6.... xsempat2 nak tukar pakaian/mandi.... konon nak rehat kejap... sekali terjaga...... pukul 9 malam.... hambeekkk ko... terlajak maghrib... tengok henpon... 4 miscall dari ayahanda....

ni kalau x gheti-gheti nak tobat... xtau laa kan...huhu...

ehhh... lupa plak... jom layan pic kami sewaktu berada di Korea.... kah kah.. korea laaa sanggaaaatttt.....


tu dia..sesi main masak2...


ahjussi dan ahjumma.... hehe
nah..amek ni,,,tolong masak utk kitorang!
hehehehe






ok...sambil taip... telan liur aku dibuatnyer....
tolong! lapar!
aaaaaaaa.....aammmmmmm....
dan yg terakhir...... gabungan gambar thn 2013 dan 2014

apa yg sama?? tempat duduk shamsul... aku hujung sekali sambil wat peace... dan tangan zuhair...
hahahaha...

 @Kata Hatiku Berbicara@

Balik tu... tumpang kereta atika... (dipandu oleh ayah beliau)

merasa juga dapat naik kereta baru atika..hehehe...   :) :) :)


9 ulasan:

msredcheesecake berkata...

LAMA TAK LAYAN STEAMBOAT DAH.... SEDAP JE NAMPAK...

- AZIE - berkata...

sedap..sedap..

thisni3zahata berkata...

I love seoul garden..kiki

Teruk gile penangan coffee tu...haha

Rizziela berkata...

sedapnya

shaFazie berkata...

azie teringin sangat nak rasa SG ini tapi tak kesempatan lagi..

AnneRaini berkata...

xpernah lg makan kat seoul garden...

psl coffe tu kan moon, sy ni jenis xminum kopi tp ade sekali tu masa belajar nk final exam sy pi minum nescafa konon nak stay up.last2 2mlm xleh tido. ngntuk giler tp mata xleh lelap..huwagrh..tobat tau.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
unutngla berKOREAn .hihi..
jgn minum byk nescafe..bahaye...

sedpanyeeee

Fazleyatul Aini berkata...

aaa bestnya
try kimchi soup tak? besttt

Kesuma Angsana berkata...

nampak best but KA mmg kureng sikit korean food ni !