Jumaat, 17 April 2015

Kembali aktif menjahit!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...sejak akhir-akhir ni.. mun kembali aktif menjahit..kembali aktif berniaga...

terasa kembali bersemangat... selepas adanya dorongan dari encik tunang... 

#thank you so much my dear... 

sudah pastinya ia membuatkan mun lagi kuatkan azam yg selama ni tak pernah terpadam..iaitu "memiliki kedai sendiri" 

insyaAllah...satu hari nnt... dah lama sangat teringin nak buka kedai... so.. target kiter sudah pastinya lepas kawen laa kan... 

ni laa antara tempahan yg sempat mun siapkan selepas sekian lama menolak tempahan customer...
huhu... minta ampun dan maaf buat mereka... bukan mahu menolak rezeki..bersusah payah nak kembali menjahit sebab 1 umah tgh bersepah dan berterabur... sibuk nak mengecat, pecah tembok..tukar kipas syiling, mengemas bilik... habes semua barang nak menjahit terpaksa simpan kat dapur dan ruang tamu... work station pun...toksah ckp le... mmg xde dah... 

now... semua dah berkemas.. dah cantik... boleh ler kembali aktif kan....







@Kata Hatiku Berbicara@

Lepas ni...dah boleh mula menjahit door gift majlis sendiri... weeeeeee~

9 ulasan:

Kakzakie berkata...

Cantik Mun. Lapang-lapang dah boleh buat persediaan utk wedding sendiri. Sampai masa semua dah siap.

thisni3zahata berkata...

Welcome Back Moon..Saya pun tgh TURN ON semula project mnjahit..kiki

Ratu Hatiku berkata...

Cantiknya...

ma ❥ berkata...

cntik. keychain ke tu?

mun berkata...

kak zakie: tma kasih kak... hehe..insyaAllah..mmg nak start wat dah nie..hehe

thisni3zahata: hehehehe... jom turn on project menjahit sama2..

Ratu Hatiku: tma kasih...

ma: yup..tu keychain :)

AnneRaini berkata...

sekali berhenti mmg payah nk mula balikkan..

Rapunzel Cikilolo berkata...

kemas jahitan moon tau...

good luck meniaga...

Rapunzel Cikilolo berkata...

kemas jahitan moon tau...

good luck meniaga...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam moon,
kreatifnya uols
santek2 semua hasil tu