Selasa, 24 Mac 2015

Minggu Setiausaha~ Queen Of The City~

Assalamualaikum...

Ok... dah siap beli 4 tiket ke Minggu Setiausaha... 

tiketnya pun dah ada kat tangan mun...

duk tunggu 9 April nie... bukan sebab excited nak tgk retis nyanyi... tp sebab makan..kekekekekeke~

kiter mmg kuat makan..lagi2 kalo dapat makan kat hotel tu kan... makan x tgk kiri kanan dah.... 

sebab tu badan ni dah mcm panda..muahaha~



@Kata Hatiku Berbicara@

maaf laaa ehh...kita excited nak makan jerrr.... oh yee...ada lagi satu yg kiter excited... rasanya semua org pun akan excited kan.. Lucky Draw!! selama 5x pernah pegi minggu setiausaha nie... belum pernah merasa naik pentas dapat hadiah lagi..hmmm.... xde rezeki kiter kan nak dapat hadiah...

xpe, kita doa2 je laa..mana tau ada rezeki kiter utk tahun ni kan... InsyaAllah.... 


4 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

mun rindunya kat kamu...
dah tunang yup...tahniah
seronoknya tengok orang nyanyi...
dapat makan terbaiklah...

Ann Ishak berkata...

inshaAllah, tahun ni ada rezeki boleh dapat lucky draw tu :)

shaFazie berkata...

mudah2an kak..
bestnya..

sama dgn azie kalau bab makan xboleh tolak hihi sedap itu

Khai♥Rin : anies berkata...

nk tumpang sekaki bleh? ;-)