Isnin, 13 Februari 2017

Barut Baby

Assalamualaikum..


Alhamdulillah...

akhirnya siap juga tempahan 60 helai barut ( barut tali, barut pelekat dan barut gantung (segitiga) )
tempahan dibuat oleh Baby2Mom Shop yang terletak di Beranang...

agak tertekan sedikit nak menyiapkan tempahan bila berada dalam keadaan tak sihat tu.. huhu

dan semalam pula.. kami cuti rehat dari meniaga...

penattttt...sangat penat tau... jangan ingat menjahit ni kerja senang... duduk dan goyang kaki je kat mesin tu...
nak plak dalam keadaan demam & batuk.. memang rasa mcm nak nangis...

tapi apa pun...syukur alhamdulillah.. Allah beri kekuatan buatku untuk menyiapkan tempahan...

lepas ni...masih ada berbaki 4 tempahan yg perlu disiapkan sebelum 23hb... 

harap bertabahlah wahai badan....



Tiada ulasan: