Rabu, 1 Mac 2017

Ayahanda di IJN

Assalamualaikum..

Hari ni dah 3 hari ayahanda kena tahan wad di IJN.. Insyaallah, ptg ni dah boleh balik...
tak ada apa yg serius.. cuma ada sedikit jangkitan kuman di jantung..dah dimasukkan antibiotik dan doktor nak pantau di wad dulu... 


Mujurlah office mun dekat sangat dengan IJN.. 

sejak dah ada GrabCar ni..mmg wajib laa install apps ni kat henpon... senang dan murah tambangnya..

haritu kebetulan plak..dapat merasa naik kereta Toyota Altis, Mitsubishi Lancer...

haa kooo... kereta org kaya pun wat grabcar tau... cari duit poket lebih...

petang plak... balik keje tu sambil temankan mak jaga ayah kat wad..tunggu laa encik suami datang ke IJN... mujur sempat sampai utk melawat.. 

baliknya tu.. kami ambil peluang utk shopping kain kat masjid jamek...

jadi last customer.. lagi 10 minit kedai nak tutup..hehehehe 


sebelum balik..kami singgah makan dulu kat kampung baru.... baru terperasan.. ni 1st time kami dating berdua kat tgh KL.. berlatar belakang KLCC.. 

kira pic kenangan 1st dating ber2 laa ehhh kat sini... hehehee

memasing berlengas...pakai baju kerja...hehe

1 ulasan:

hana hadi berkata...

teringin nak nak grabcar. hehe