Isnin, 3 Julai 2017

Mood Raya

Assalamualaikum..

Selamat Hari Raya.Maaf Zahir dan Batin buat semua rakan blog yg mengenali saya....

lamanya laa kita x bersiaran kat dalam blog ni kan..huhuhu

mood beraya pun masih ada lg nie..hehe

syukur alhamdulillah.. walaupun demam asyik x menentu... kejap ok..pastu demam semula...

tp masih gagah laa juga badan ni kan...

tahun ni giliran beraya dengan family suami.. maka nyerrr balik ke kampung kat bukit kepong laa kami....

raya ke-3 baru balik ke KL.. beraya dengan family saya...

raya ke-8 plak.. balik ke sungai besar.. (ada je yg bertanya... masih rapat lg yer dgn family arwah isteri?)

hmm... walaupun orangnya dah meninggal... mak abah tu pun masih mertua suami saya juga...

x kan saya nak halang... berdosa tau... lagi pun saya pun seronok sgt dengan family sungai besar.. mereka pun dah mcm keluarga saya sendiri... antara sedara mara kat johor.. saya lebih rapat dgn sedara mara arwah isteri husband saya.. dgn mak sedara saya pun xde serapat tu tau... mesranya mereka berbeza... saya ni pun dah mcm anak dorg gak...

mak sedara kat sana selalu je laa sebut2 nama suami.. sebut2 kebaikannya... Allahu... saya sendiri akui.. mmg suami saya ni keperibadian dia mmg menjadi idaman semua wanita.... sebelum bertemu jodoh dulu... selalu berdoa.. mohon supaya dapat suami sebegitu... syukur alhamdulillah.. diperkenankan doa...


jom layan pic raya kami....

raya pertama & kedua

Raya ke-3 & ke-7
Raya ke-8

masa ke sungai besar.. hari sabtunya kami bermalam di East Sun Hotel di Sekinchan... sebab masa tu kami sampai sana dah pkl 12 tgh mlm..

jadi saya plan utk bermalam di sana je..

haa.. klu ada yg plan nak tido area skinchan tu.. boleh sgt pilih East Sun Hotel ni... murah je pun... hotelnya pun masih baru... bilik air... kemain terkejut kami tau.. besarrrrr...

lepas ni klu tdo ke sana.. kami plan nk try hotel lain plak.. byk dah hotel baru kat sana...


3 ulasan:

zazanizam berkata...

Assalamualaikum mun,
Selamat Hari Raya..

this ni3za berkata...

Selamat Hari Raya Moon!!!

Siqah Hussin berkata...

Selamat hari raya Mun! =)