Jumaat, 3 Jun 2011

Sweety Cheese~yummy~

Huh...berhabuk rupanya blog aku ni..haha.. dah seminggu aku xupdate... disebabkan keje aku dah siap... bos aku pun bercuti..so.. bleh laa aku lepak2 plak skang ni.. ni pon duk sorg2 kat opis.. sambil mkn sweety cheese.. ngeee~

Ari tu aku ada order sweety cheese kat mr curly.. dah lama aku usha sweety cheese kat blog dia tu... terliuuurrr weii.. nampak sedap jerkkk.. nak plak..aku nengok, ramai yg order.. waa..xleh jadi..aku mesti order gak.. dah laaa cheese... kegemaran aku tu...

So.. ni laaaa Sweety Cheese nyerrr... sedap..sedap..

akhirnyerr...dapat gak aku makan sweety cheese ni...

yang ni plak..aku dah siap2 potong... aku simpan dalam 2 tupperware... satu utk aku mkn kat opis... lagi satu..aku nak bawa balik umah parent aku..bagi mak,ayah, adik2 aku rasa.. ngee~ mana tau.. pas ni..leh order lagi...

alamak... aku risau ni..xsempat nak balik semenyih ptg ni..cake dah tinggal sikit..haha~

20 ulasan:

Suara Kalbu berkata...

Waaaaaa..dah pemes org duk promote sweety cheese Mr Curly ni. Confirm sedap huhu

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

suara kalbu: haah kak..btol..mmg sedap.. (bukan sebab mengipas..tapi secara jujur dari hati yg ikhlas..mmg sedap) hehe

♥cmª shIemª♥ berkata...

sedap ke??sedap ke??
tgk pic nye betul2 wat cma melt..
huhu..nak cuba jugak la nnti..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

shiema:
sedap...mmg sedap...

Tapak Kaki berkata...

kalau makan sebijik kek tu sensorang, memang perut ang steady laa..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

tapak kaki: klu mkn sorg2..bukan steady..jadi stidoo ZZZZz..zzz... hahaha..

dwaty berkata...

nak sket!!!!!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

dwaty: hehe.. nak ke? alamak.. dah nak abis laa..hehe

wahida berkata...

sis, saya tgk ni, terus saya pun email kat dia...terus order...sbb terliur...huhuhu...

thanks bg link dia...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

@wahida : ye ke..hehe.. welcome

EZAN IDMA berkata...

waa sedapppnyee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hehhe... dengar citer memang ramai giler blogger yang dah order cheese ni ek. alhamdullilah :)

Gayahspears berkata...

nk order gak lah.. nampak cam sedap je :( nak..uwaaaaaaaaaaa

sugar2 kapas strawberry berkata...

boleh post ke bnda ni?mcm best

apik pehe berkata...

hehehe..sedap tu napok..tapi nmpk macam durian la kak

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ezan idma: haaahh.. sedap2...

Taufiq: haah..btol tu... murah rezeki dia..

gayah: sedap gayah... hehe

sugar2 kapas: alamak... klu pos tu..xsure..kena tanya mr curly

apik: durian??? alahaiii apik... tang mana ko nampak cam durian tu? haha

apik pehe berkata...

hahahha..tu yg duk dalam bekas tu.hehehe..ngidam durian kot..hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

apik: haha.. kes berat ni..apik mengidam durian ni.. abeh semua mknn nampak cam durian..hehe

mr.curly berkata...

hehe..thanks ye cikmoon..tp pesanan den, jgn di abiskn lak yg tuk parents nye tuuu..huhu

p/s: maap kalu ado yg tkurang..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

mr curly: welc. haha.. nasib baik ada tinggal utk parent.. ngee~

xde pe yg terkurang pun..semuanyer okay je..