Rabu, 18 Mei 2011

Kenangan semalam~

Morning Semua...

Seronok ke cuti semalam? ke...ada yg x cuti? huhu~

Semalam..sepatutnyer..aku kena duk umah..sbb mak & ayah nak datang KL..nak wat operasi mengemas bilik adik lelaki... tapi... dah tetiba member lama masa study dulu.. duk anta sms..ajak keluar..g tgk wayang...

aku plak..... terus tepuk dahi.. alamak!!! camne nie..

Pikir punya pikir..punya pikir...

Aku contact mak.. kononnyer nak pujuk laa ni..

nasib baik laa mak xkisah...

Walaupun mak xkisah....aku tetap bangun awal2 pukul 6.30pg.. mengemas rumah, cuci toilet, kemas bilik, gosok baju kurung (baju kerja laa tu) dan masak sarapan pagi..

Cuma mak & ayah membebel sket pasal adik2 lelaki aku ni haa.. dah pukul 9 pagi pown xreti2 nak bangun.. dengan lampu bilik tak bertutup, laptop terpasang.. sudahnyer...mak xde mood nak megemas bilik adik...

mak kata....

"mak xde mood nengok perangai adik2 ko ni, mak g shopping lagi best"

hahahaha~ terbaik laaaa mak...

Dan.... inilah kenangan semalam yg sempat kami rakam bersama... walaupun hanya 6 jam kami bersua muka, makan bersama, menonton wayang, bergurau, kenangan tu tetap paling terindah....

Chicken Lasagna


3 gadis comel..ngeee~

*lepas ni plan nak wat percutian utk exhousemate~ lagi gempak!

14 ulasan:

..gugu.. berkata...

jelesnya..
npe lah kt perlis ni xde pggung wyg.......

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

gugu: erkk? serius ke ni takde pggung wyg? huhu

Tina Othman berkata...

bestnya tgk wayang

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

TINA: hehe..best3

cik ayin berkata...

semalam pegi melepak kat bukit bintang..haha :P

mykhalis berkata...

puas berjalan hangpa semua naa??

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

wah.. best nye.. pic dierst tu maknan ape ek.... cm sedap jerk.. melelh gak air liur aku nengok :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

cikayin: waa..ni mesti shopping kat BB ni...hehe

khalis: uiii..puas... jarang jumpa laa katakan... seronok ler dapat berjalan sama2

taufik: tu namanyer chicken lasagne.. kureng sedap.. huhu.. xkena ngan tekak cikmoon..

EZAN IDMA berkata...

sedapnye lah lasgna tu. hehe

diba berkata...

wah//sonoknyr..;)

Solihin Zubir berkata...

owh.. mak ayah dtg bru nk ngemas? haha. kantoi.. ;-p

Obat Sakit 2011 berkata...

foto yang bagus gan

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ezan: ngee~ xla sedap mana... xkena ngan tekak moon..huhu

diba: ngee~ seronok!

solihin: haha.. xla kantoi mana pon.. mmg mak ayah tau..

Rollo De Pedicula berkata...

seronoknya keluar berjalan2 dgn member2

Filem Nur Kasih The Movie Tidak Akan Ditayangkan Di Mana - Mana Siaran Berbayar : Satu Langkah Yang Bijak