Khamis, 1 Disember 2011

Company Trip~ Langkawi Island~Part 3

Huhu... hari terakhir di Langkawi...

Pagi2 dah siap2 kuar breakfast... dan bersemangat untuk pergi naik cable car.. yeeyyyy~

aktiviti yg paling aku suka sekali.. sbb tu je perkara yg paling membuatkan aku sangat excited masa nak g langkawi..

masa naik tu...aku nie terlebih jakun..xreti duk diam.. pusing kiri,kanan, depan, belakang..haha.. etrsangatlah berani duk amek gambar..menikmati pemandangan yg sangat indah~

org lain duk diam jerk.. (eleehh..sbb dorg takut tuu..haha)

cuba tgk muka sape yg nampak takut tu? hehe..

*sorry mr.lee*

masa sampai atas puncak.. keluar je dari cable car, mr lee terus peluk en amin.. rupanyerr..dia mmg gayat..haha~ dia terpaksa naik pon sbb anak pompuan dia nak sgt naik..
masa g kat jambatan pon.. dia x pergi.. bila tanya anak dia... anak dia jawab "daddy scared"

gulpppp! nape semua gambar aku nie.. mesti berdiri sebelah org yg tinggi?? huhuhu~ terserlah diriku yg rendang nie...huhu~

aiishhh! xsempat nak posing~ asraf dah snap plak.. huhuhu~

muka dorg nie..nampak je hepy semacam..dalam hati dah kecut perut tu..hahaha~

*berdekah2 aku gelak..sbb xsangka... ramai gak jejaka macho yg kecut perut naik cable car nie yerkkk.. hahaha~ hilang macho beb~

perghh mmg curam weeii~ rugi kalau xnaik cable car... ni laa peluang nak merasa sesuatu yg mencabar~


tgh hari, balik hotel~ rehatkan diri sekejap.. pastu bersiap untuk check out~

sepanjang 3 ari dalam bilik tu..aku xpenah buka mini bar (ada peti sejuk kecik) kenapa xpenah buka?? sebab dalam tu ada air HARAM.. ARAK.. =.=

lepas check out..terus g lunch~

balik tu..masa kat airport, nak check in luggage, skali timbang..berat beg aku>> 13.4kg.. hahahaha~ berat cokelat weeiii

dan pic yg lastttttt.... sgt2 suka...

aku suka sgt tgk pemandangan dari atas~ subhanaallah~ cantik!!


@kata hatiku berbicara@

kalau diberi peluang utk bercuti ke Langkawi lagi.. sudah semestinya aku nak!! sebab xpuas shopping~ hehe~

tggu tahun depan plak.. nak bercuti ke mana yerkk?? haha~ tahun lepas dah g Club Med~

antara bercuti ke Club Med dan Langkawi nie.. aku lagi suka Club Med.. sebab lebih rilekss~

26 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

indahnya ciptaan ALLAH..

beshka dpt beli byk cekelat..

Aida Azryn berkata...

xpernah p langkawi lagi.. >.<

AnneRaini berkata...

cable car ni mmg agak gayat especially tang yg curam tu...ngeri jek...

sahromnasrudin berkata...

club med dekat cherating kan..ramai kata best tempat tue tau....

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice pic

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

nuyui: sememangnyerr indah :)

aida: xpe...lepas nie...insyaallah... peluang kamu pula dapat pergi:)

anneraini: haah..time tempat curam tu...huhuhu.. nmpak takut jerkk..

sahromnasrudin: bto bro... club med kat cherating... sangat best.. bukan 5 bintang dah.. kasi 10 bintang.. hehehe

faiz: tq...

nurkaloi berkata...

syoknye ad cmpny trip

Zulfikar Hazri berkata...

uiyoooooo.. kakak pergi langkawi....tak ajak adik punnn!!...

adik kene tinggaaalll~~~~

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

nurkaloi: hehhee..manyakk syokk :)

zulfikar: alaa...camne nak ajak adek... adik mmg kena laa tggal..mana bleh bawa..hahaha

KuNanGKuNanG berkata...

xajak pun...nak gi juga...hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

kunang2: hehehhehehe~ dah pergi dah pown...

EZAN IDMA berkata...

bestnyeeeeee :) sy tak smpai lagi :(

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ezan idma: hehe.. mmg best.. xpe..xpe.. next year...mgkin rezeki kamu plak dapat g langkawi kan..kan..

Solihin Zubir berkata...

lama gila tak pi langkawi.. walhal dok kedah ja.. hehe..

last pi langkawi dlu form 5 kalo x silap..
waktu tu kereta kabel ni pun x siap lg rasanya..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

SZ: uiii..biasa arr tue.. org paling dekat laa susah nak g kan..mcm bukit broga..dah dekat je ngan umah emak.. tiap2 minggu balik semenyih..dekat je dlm 5 minit nak g situ.. tapi..xpenah sampai pown..hahaha

Mario berkata...

bestnye...bila la nak ada peluang g sana...

Cik TeN10 berkata...

Alahaiii muka dah macho skali gayat pulak.. Hihihi
A'ah pemandangan dari atas mmg cantik.. Penah tgk pemandangan dr atas time malam2 tak ?? Seriusly nmpak cantik sgt !!

Chuu Muqhlis berkata...

chuu da pegi lgkawi tp x naik cable car...rugi btol =.=

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

mario: mmg best :) insyaallah...esok lusa..ada laa peluang kamu plak.. kan..

cik ten10: hmmm xde peluang nak tgk waktu mlm.. tapi...dapat bayangkan.. pastinya cantik...

chuu muqlis: huhu... xpe..lain kali kalo p langkawi. p laa naik cable car tau.. best :)

Mama Gee berkata...

seronoknyaa ikut company trip mcm ni :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

mama gee: hehehe..mmg seronok mama gee~

♥cmª shIemª♥ berkata...

Bestnye...cantiknye pemandangan...
Dah lama xnek cable car yg jauh n curam cam nih..mesti sonok!!
Huhu..cik moon ni klu amek pic mesti tgn buat “peace” x sah klu xde..tu pun klu pic candid..
Hehe..Miss peace!

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

shiema: ngeeeeeeee~ gelaran baru plak ke nie? miss piece.. haha

piece yo!! haha

tu laa..dah jadi satu tabiat..kalo bergambar mesti nak wat piece.. hehe

Tapak Kaki berkata...

tak pernah aku naik cable car tu.. nak try jugak kalau boleh.. kalau tak pernah buka petik sejok tu cane tahu dalam tu ada arak?hehe

Run Away berkata...

wah....best nyer..;d

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

tapak kaki: aku buka sekali jerkk masa 1st day.. pastu xpenah buka dahhh

run away: hehehe best3..