Selasa, 31 Januari 2012

Xleh jawab call guna samsung galaxy tab 7 plus??

Haa..kauuu...tajuk entry aku bukan main panjang...siap tanda soal lagi tue... haha

sebenarnya aku tergerak nak taip entry nie..sebab ada keyword kat nuffnang...

sape kata tak boleh jawab panggilan guna samsung galaxy tab 7 plus???

aku guna..okay jerkkk... hehehe~

masa mula2 baru guna.. agak terkial2 nak jawab panggilan..aku dah accept panggilan tu..tapi..masih xleh nak jawab kan... rupanya...baru aku tau..kalau nak jawab panggilan.. kena slide tab tu... tarik je ngan jari masa klik kat jawab call tu...

tapi..skang nie.. aku dah xguna utk kegunaan phone dah.. aku juz masukkan simcard digi.. khas untuk penggunaan internet, layan movie, baca Quran, main games, baca e-novel.. ermm yg novel..ada BI jerkk.. yg BM punyerr susah plak nak dapat yg free...

@kata hatiku berbicara@

semalam...samsung galaxy tab aku wat hal..adoiiyaiii..bleh plak jadi hang.. hampeh..lama plak tue.. mau nak dekat 30 minit hang.. aku dah cuak semacam dah nie... dah membayangkan duit aku bakal terbang melayang... mujurlah xde pape kan..


12 ulasan:

Anum berkata...

wow terbaik tue
galaxy

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hihi..xpe..lama2 t biasakan..

H.J berkata...

tak nak jual ke galaxy tab tu??haha

iizla berkata...

dahsyat la...galaxy tab!!
idaman sy tuh

Ruby Mahabbah Fillah berkata...

bila la yeerr blh pkai galaxy nie :)

Aida Azryn berkata...

wahhhhh.. aida xmampu lagi nak beli galaxy tab. -__-

♥cmª shIemª♥ berkata...

hehe..cma pun jakun gak sebenarnye..ingtkan tab xleh wat call..
whawawa...

missSenget berkata...

haha..

patut laa tajuk panjang je..

agaknye memori full kot..byk application..tu hang..

sahromnasrudin berkata...

masih ada warranty kan?? anta kedai la

mamawana berkata...

koek tabung cek jumlah... rasa cam nak rembat satu samsung galaxy...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

anum: mmg terbaik..mcm terbaik dari ladang..hehehe

nuyui: haah..btol2.. lama2 nnt..mmg dah biasa guna..hehe

HJ: uiiii...xmoh jual..sayang... baru sebulan pakai tau...

iizla: hehe..idaman ke? kalo de rezeki lebih..beli laa.. mcm2 leh guna nie.. xlaa membazir mana pon..kalu kita pandai menggunakannya..

ruby: insyaallah..mana tau..ruby ada rezeki lebih..tau2 amek juga glxy tab kan..

aida azryn: xpe.. belum mampu..jgn amek lg..ia sekadar kehendak je...bukan keperluan kan.. mana tau..ada rezeki lebih..aida akan rembat satu..kan kan..hehe

shiema: dulu..moon pon xtau..hehehhe.. ni pon budak opis yg ajar..hehehe

misssenget: hehehe..xtau nak letak tajuk pe.. hehe hmm hang masa ngah nk tgk youtube je..huhuhu

sahromnasrudin: yup..masih ada.. xanta kedai..sebab prob ni biasa2 jerk.. kalo KO..mmg dah anta kedai dah..hehe

mamawana: hehe..rembat..jgn xrembat

N.E.E.N.Y. berkata...

Salam Cik Moon, saya dah tekan dua kali pun tk dapatla cik Moon. Camana ni?