Khamis, 19 Januari 2012

Makan malam~

Petang semalam.. balik kerja.. aku terus ajak adik2 aku g makan malam.. kat Kenny rogers roasters.. ermmm mkn malam aku mmg awal.. pkl 6 ptg jerk.. perut konpem dah berkeroncong..minta diisi...

Hmm nie pertama kali aku makan kat sini~ not bad..


ngeee~ licin tue.. tinggal tulang jerkk.. nampak bebenor tahap kelaparan aku mcm mana kan?
Hehehe~

@kata hatiku berbicara@

kesian pekerja kat kenny rogers roasters tue.. penat duk layan aku yg byk songeh..pilih n tukar menu~ hehehe


21 ulasan:

Munnafendy berkata...

amboi...licin =)

AnneRaini berkata...

ah ai suke kenny rogers....mencik tau tunjuk ayam die yg menggiurkan tu..huhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

suka2..

lm xp mkn ni..

sahromnasrudin berkata...

hujung minggu kami nak serbu KRR hihihhhhh

Pen Biru berkata...

hari selasa mnggulepas diorg buat offer RED DAY..bleh dapat harga quartes chicken tu 2 set 1 harga kalau p sana pakai apa2 yg warna merah

Ardini Humaira berkata...

sedoppnyee... nanti nak p KR jugalah :D

dwaty berkata...

TAKPE... staff kenny semua ramah mesra.... hehehe

missSenget berkata...

bestnya..!

da lama x makan kt kenny rogers.. huhuh..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

munnafendy: hehehe..dah lapar sgt...

aneraini: hehe..mmg saja nak kasi jeless nie.. hehe

nuyui: oo yeke.. dah gaji nnt, g le mkn kat situ yerkk..

sahromnasrudin: yaa...serbu jgn xserbu yerkk..

pen biru: oooo yeke..hehe..xtau plak..moon xpenah mkn kat situ..dan jarang merayap..so xtau..hehe

ardini: hehe..nnt g laa yerkk

dwaty: haah.. ramah2 sungguh staff situ.. ok laa..

misssenget: oo yeke.. nanti g la mkn situ lagi..

shaFazie berkata...

sedapnye KR nie...tertiba je rase lapar nie..tk mkn2 lg nie..;(

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

shafazie: aikk lambatnyer lunch?

CikFi berkata...

nakkkk......tak ajak pon =(

hehehe sedap tak?

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

cikfid: hehehhehee~

ok laa dari 5 bintang..moon kasi 4 jerkk..

Qhaifa Nur berkata...

KR memang x bole tahan ni...
sabor je lah...

♥cmª shIemª♥ berkata...

haha..licin hingga tinggal tulang!
yeap.kita sama..cma klu mkn ape pun,pastikan tinggal tulang je..
membazir x elok..

nyum2..

QueeN TerataI berkata...

salam ziarah.. wah bestnya... QUeen x penah pun mkn kat kenny rogers ni..

AdiaLuze berkata...

Salam perknalan ...

Sedapnyeee .. Tetiba teringin plak ber'KR' hehehe ...

P/S : Mekasih sudi follow ^^

shahrazali berkata...

sedapnyer tgok...hehe...tgok pun dah rasa sedap,,,apetah lg klu dpt makan...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

qhaifa nur: hehehe... sebab sedap tu yg xleh tahan tu kan..

shiema: haah.. kalo x..membazir je laa kan.. x elok.. hehe

queen teratai: hehe..lepas nie leh try.. xlaa mahal sgt.. kira ok laa..

adialuze: hehe..sama2

shahrazali: ye laa tgk pic mknn je dah bleh tau kelazatannya kan.. hehehe

Cik TeN10 berkata...

xpenah try mkn lg kt kenny rogers.. kl time nak balik mesia tu rsa mcm2 nk makan tp bila dh smpai mesia tak mkn sgt pn.. huhu

kl cikten kan, skali ngn tulang aym tu cikten gigit2 tau.. hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

cikten10: hehe.. kalo mkn kat umah..dah tentu moon duk gigit2 tulangnya skali.. hehehe