Selasa, 17 Disember 2013

Year End Exchange Gift & December Birthday

Assalamualaikum...

petang semalam, opis kami ada wat "Year end exchange gift & december birthday" 

nak plak xde keje nak wat kan... ada masa free...

mula laa..duk lepak kejap kat ruang pantry tu.. sambil berbual, sambil makan rambutan sementara menanti jam 4.30pm..

Untuk exchange gift tu... aku beli 1 Set Mug.. 


comel je kan... ada 4 color...
dan aku plak..... selepas buat cabutan nombor...

dapat laa hadiah Pen jenama FERRARI


kotak hadiah

inilah dia pen tersebut..siap ada warranty 1 year dan refill 

Masa buka hadiah ni.... dah tersenyum lebar habis dah.....

mana taknyerr... aku ni kan pencinta MERAH dan FERRARI...

kalo tak.... tak kan laa aku sesuka hati nak panggil kereta viva aku tu dgn panggilan "Kura-kura Ferrari" kan kan...

Alhamdulillah.. ada jugak koleksi Ferrari kan..kan...

xdapat kereta Ferrari, dapat pen Ferrari pon jadi laaa kan..kan... hehehehe

Alhamdulillah.... 

Ok kemudiannya..... 

sesi melepak kat opis selepas kekenyangan makan kek, makan bihun...dan yg penting... makan sushi banyak2... muahahaha.... nyumm nyummm... (hantu sushi sungguh nie...keh keh)


itu dia... model mainan LEGO
sibuk diri kat belakang aku... pastu dah siap posing...dan suruh snap pic dia...
hahaha... 

yang ini adalah penjaga pintu bilik stor dan surau...
haha~

@Kata Hatiku Berbicara@

Alhamdulillah...rezeki petang semalam..kenyang makan...hadiah pon dapat... hehehe

17 ulasan:

Rizziela berkata...

syoknya..kami x ada buat pun

fairus berkata...

saya seorang yang gagal menjaga pemberian sebatang pen.. Kalau dapat pen, selalunya akan hilang.. orang rumah saya belikan pen parker siap berukir nama saya pon saya tak tahu mana saya letakkan..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya.

Khai♥Rin : anies berkata...

uiiii pen ferrari gituuu... ;-)

Rapunzel Cikilolo berkata...

best tu pen ferari...

kawan aku ada beli utk husband die...

bertuah moon...

thisni3zahata berkata...

Wah moon...bestnye...opis kite buat 19.12.2013 nnt..huhu

Time Traveller berkata...

mula2 tgk gambar ingat kan dapat laptop asus ferari hehehee..
pen pun dah cukup bagus tu.. untung la.. :D

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Kakzakie berkata...

Kakak nak tanya ni CikMoon kawan-kawan tu baca ke blog CikMoon. Kalau baca mesti mereka tu senyum tengok gaya mereka depan pintu:)

- berkata...

kakzakie: yer kak... dorang baca blog saya... ada yg jadi pembaca setia blog saya.. :) :)

AnneRaini berkata...

bestnye..ada gak aktiviti ujung thn...sy ni bersalin pun xdpt pape..huhu

msredcheesecake berkata...

Sy juga pencinta merah tapi bukan pencinta ferrari...hhee

nohas berkata...

best jg ada event mcm ni setiap tahun..

baru nk kumpul ferrari petron..huhu..

ros_reeza berkata...

bestnya main tukar tukar hadiah macam ni kan .. cantik pen tu :)

Nora Karim berkata...

seronoknya... makan2 dpt hadiah pulak...!

Fifi Nadhrah berkata...

cantik pen tu... acre tahunan ke tukar2 hadiah tu?

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Cik Moon..

bestnye ade event2 mcm ni.. sambil dapt tuko2 hadiah.dpt mengeratkan silaturrahim sesama staffkan?
cantik pen! mmg kena sungguh dgn cik moon..

:)