Rabu, 19 Februari 2014

Dinner CNY

Assalamualaikum...

aishhh mcm malas je skang ni nak update blog tau...huhu

banyak je citer g nak dikongsikan... terkadang plak... baca je blog korang..tp banyak jadi silent reader je laa...huhuhu

maaf yerkk..x tinggalkan jejak kat blog korang....

last week, ada company dinner...sempena CNY

alhamdulillah... hotel yg ada cert halal... so, xragu2 laa aku nak p makan kan....

nak citer panjang.... tp mood xbape nak ok tu kan... so korang layan pic laa yerk....



yee sang!
my pebret gak bila dinner CNY ni.... lagi2 dapat makan dengan salmon...pastu keropok dia sedap..hehehe

meja kami paling sopan... sebab ada sorang je cina...yg lain melayu...hehe..
aku x suka bila dorang wat berterabur atas meja... membazir makanan tau x....









dessert ni mmg pebret aku... warm black sesame dumpling... dan ginger syrup tu mmg sesuai sebagai penutup menu makanan mlm tu... 

@Kata Hatiku Berbicara@

aku mengantuk tahap yang dah x tertahan dah nie.......hari isnin...mlm tu tido 2 jam je....huhu... masih mengantuk sampai ke pagi ni.... kang ada plak yg tertido depan pc ni lagi kang....huhu

12 ulasan:

Fazleyatul Aini berkata...

i love chinese food ~ !

Nurzakiah Hanum berkata...

nampak sedap

Khai♥Rin : anies berkata...

Tgk yee sang tu..alahai lamanyer x mkn

:: Mrs.Eady :: berkata...

meriah nyer mknnnn :D

thisni3zahata berkata...

Bestnye menu...kelaparan sy dibuatnye..hoho

fairus berkata...

LAMA TAK MAKAN KAT HOTEL..

AnneRaini berkata...

best ada mkn2 kat opis. opis sy dah 2 thn lgsg xde mkn2. kejam tau.

alialisa berkata...

alahai..i miss all this..
sejak keje gomen nih..asyik makanan melayu aje uhuk uhuk

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

mknn semuanya best tu..nyum2

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
dapnye...dapnye..
seronok ade mkn2 mcm ni dgn staff2 n bos2.. sporting bos cik moon..

cma minggu depan baru nk g dinner.. hihi..

ma ❥ berkata...

wah sedapp hehe

LYAfrina berkata...

sedap ye mde2 ni semua?/ siyes lya x pnh mkn ..