Jumaat, 6 Mac 2015

Camera RD990 kini milikku!

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...akhirnya.... barang yg ditunggu..dapat gak...

Service yang sangat tiptop... baru order hari rabu..terus dapat barangnya semalam (khamis)

klu ikutkan dapatnya dalam 4-5 hari gitu... 

Moon beli RD990 kat bakal adik ipar... kebetulan dia duk promote dalam whatsapp mun... 
nak plak mun mmg tergila-gilakan kat GoPro Hero3... tapi dapat RD990 ni pownnn dah hampir 90% serupa mcm gopro... harganya pon sangat laa berbaloi.... harga pasaran sekarang RM379.00...jauh berbeza dgn GoPro yg bernilai RM1k gitu.... mmg harga mampu tengok je laa buat mun kan..huk huk...

malam tadi duk try test cuba bagai.... gambar byk gegar..al maklum lerrr tangan ni dah mcm kena parkinson.. duk terketar..kekeke~ nak plak masih baru belajar cara guna...byk lagi yg xtau nie...masih duk godek2 lagi...


ni laa pic yg sempat moon ambil 


gambar pagi td... quality gambar yg mun ambil x memuaskan lagi sbb x ubah setting..huhu
pic malam tadi... duk selongkar apa yg ada... sangat puas hati sbb ada aksesori, bag, waterproof.. teruja kiter dibuatnya... 
ini laa rupa cameranya....
comel jerrr...kecik.....senang nak dibawa..tapi agak merbahaya sbb kecik..takut xpasan kan...huk huk
skang duk cari beg yg comel utk senang dibawa...
masuk poket je... 

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

nanti share lagi ek. anum pun tgh mencari

fairus berkata...

HADIAHKAN SATU UNTUK SAYA.. :)

thisni3zahata berkata...

Wah...Menarik nyaaaaaa..!!! Lepas ni makin syiok la bergambo..huhu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam moon,
comei lote jer kamera nyer yer he3

AnneRaini berkata...

festime dgr psl camera ni.. xamik kisah lgsung sblm ni..hehe.

p/s:nak alamat. mana tau boleh gi usha2.

zazanizam berkata...

mesti senyum tak hilang lagi kan mun hehehe..

zazanizam berkata...

mesti senyum tak hilang lagi kan mun! hehe..

shaFazie berkata...

bestnya kak...
kualiti gmbr cntik..

nusha fasha berkata...

Comel je saiznya..

hana hadi berkata...

Waaah ala2 gopro..mmg trend skrang ni.gambar sangat cantik

Khai♥Rin : anies berkata...

uiiii mmg kena extra jaga ni sbb kecik kan...

LYAfrina berkata...

Waaa.. menarik.. nak cari jgk la