Jumaat, 19 Jun 2015

Shopping Doorgift Wedding

Assalamualaikum..

Hari ahad lepas, mun dan family berkesempatan ke Nilai 3 untuk shopping barang2 untuk persiapan majlis bulan 10 nnt.

walaupun sedikit kecewa sebab keinginan utk doorgift yg aku idamkan xdapat dipenuhi...tapi mun tak nak laa menghampakan mak dan kak long... ku turutkan saja... simpan dalam hati je laa kan.. klu dibantah..merajuk plak bonda tu nanti... 

terima kasih buat ayahanda, bonda, kak long dan abg ipar.. yg banyak membantu...

cucu atok....
amboi kesayangan mak ngah ni.. mcm pandai je baca surat khabar tu..
kemain khusyuk lagi ko yer bam bam... hehe

amani klu bab berposing..dah makin pandai demand.. pic ni..dia yg suruh mak ngah amekkan...  huhu

hasi tangkapan kami..
nnt nak datang lg..rasa cam ada yg terkurang je ni..


Yang bawah ni plak... kertas kraf yg mun kirim kat rakan office...
budak tu mmg pandai wat kad kawen... al kisahnya secara kebetulan rakan opis yg tempah kad kawen kat dia..guna kertas kraf yg sama..so kirim kat dia terus... senang keje kami kan...hehe~



@Kata Hatiku Berbicara@

Misi buat keychain utk diselitkan dalam paper bag pun masih sedang dijahit... bulan puasa ni agak slow xtvt menjahit... 

15 ulasan:

eintan nurfuzie berkata...

cik en pernah gi nilai.. pergh.. besaq bebeno.. x sempat round habis

Nurzakiah Hanum berkata...

assalamualaikum
singgah pagi jumaat
bestnya x sabar menanti hari bahagia kan

fairus berkata...

Pastinya hati moon tengan berbunga-bunga pasal tak sabar nak kawin kan... :)

nohas berkata...

kat Nilai 3 banyak pilihan..

AnneRaini berkata...

teruskan persiapan.. semoga majlis berjalan lancar.

sudipVSsenduk berkata...

moga semua urusan dipermudahkan Allah.

hana hadi berkata...

Tempat beli barang prkahwinan ka tu.besar btol..mesti murah

nusha fasha berkata...

Smoga dipemudahkan ya kak..

shaFazie berkata...

bestnya kak
semoga dipermudahkan segala urusan akak


Selamat berpuasa sis

wahida berkata...

eh, mun nak kawen bulan 10 ni ka? sori tertinggal ketapi...
anyway, semoga persiapan berjalan lancar hendaknya...amin...

Rapunzel Cikilolo berkata...

mesti cntik kt kawen tu nnt.

all the best

:)

ros_reeza berkata...

Semoga segala persiapan berjalan lancar ;)
selamat berpuasa yer

Prince of Noob berkata...

bestnya shopping kat nilai 3.

btw done follow u dear, follow mine too :) - Noob

Cikna berkata...

Kat mne beli kertas kraf merata cari asal tnye msti xde.... Jom join GA, B2B automatik msk bloglist,

Cikna berkata...

Nak kertas kraf jgk merata cari asal tnye msti xde... jom join GA, B2B automatik msk bloglist...;-)