Rabu, 5 Ogos 2015

Kad kahwin~

Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah... kad jemputan yg menjadi idaman kalbu dah siap print...tinggal nak letak doily paper dan ribbon je.. ni pun baru buat separuh..huhu
dan InsyaAllah.. kad jemputan akan bakal diedarkan tak lama lagi...

so kengkawan blogger ku sekalian.. meh laa bagi alamat kat kiter awal-awal ehh... boleh laa mun start pos pada bulan 9 nnt...InsyaAllah...

ni email mun: siti_doraemon85@yahoo.com

berharap sangat dapat jumpa kengkawan blog yg selalu singgah baca blog mun yg suam-suam kuku ni kan...

Majlisnya nanti buat kat Gombak, Kuala Lumpur..




untuk B2B yg duk survey kad kahwin tu... 
ni mun nak share cket... 

#design wat sendiri guna adobe photoshop..
#guna kertas kraf-kirim kat rakan office-maaf laa mun lupa sangat nama kedai tu (dekat dgn pudu raya)-nanti mun update lagi yer..harganya mmg berbaloi..sebab beli secara banyak..
#doily paper-beli kat kedai yg jual bahan/peralatan buat kek.. 1 pek ada 250pcs-harganya RM3.50
#Ribbon-beli kat kedai alatan jahit. tak ingat plak harga..hehehe~

kalau nak berjimat... mmg sangat berbaloi kalau print sendiri.. tak perlu nak grand2 sgt kad tu... dah habis guna..orang buang juga kad ni kan... yg penting.. maklumat dalam kad jemputan dan juga map...


jangan terlalu risau dengan pandangan negatif orang luar.. yg kononnya kad simple sgt.. bajet sangat laa..
tutup je telinga tu..buat2 tak dengar.. hehehehe

yg penting..niat kita ikhlas nak menjemput.. bersederhana tu kan lebih indah.. :)


@Kata Hatiku Berbicara@

Semoga encik tunang cepat sembuh...kesian dia hari ni terpaksa mc.. duk ceri beri + muntah2.. 


9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

COMELNYA

AnneRaini berkata...

wah dah siap lagi satu brg ye. tak lama dah tu. lg 2 bulan je. semoga persiapan moon berjalan lancar.

thisni3zahata berkata...

Wah....simple je kad...tapi menarik...huhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

yui lg suka kad simple mcm ni kak..

Reena Kamarudin berkata...

cantiknya kad. vintage and klasik reena sukaaaaaa

zazanizam berkata...

yg simple ni la cantik mun.. nti kalau adik zaza nak kawin leh buat camni hehe..

CikPuan FiDa berkata...

simple tapi tantik lahh kak moon..

hana hadi berkata...

waaaah cutenya kad.. mmg jimat kalau mcm ni. dah la design sendiri

Kakcik Nur berkata...

Assalamualaikum Mun...

Ni alamat rumah kakcik :

7, Jalan Kencana 36 / 2
Taman Kencana
Cheras
56100 Ampang.

Tahniah kerana akan mendirikan mahligai dan terima kasih sudi mengundang, ya... 😊