Khamis, 12 Mei 2016

Willy Satay

Assalamualaikum..

Pernah dengar Wiily Satay x? Kalau tak silap moon..pernah viral kat FB dulu...

dah lama moon teringin nak makan kat Willy Satay.. tapi baru ni je berkesempatan dapat g makan...

masa pergi ahad malam.. sate tinggal daging je.. nasi impit pun dah habis..huhu

sudahnya...cancel laa.. x jadi nak makan....

Isnin tu kengkonon nak pergi lagi sekali... tapi kedainya pulak tutup..huhuhu

Selasa tu... suami moon ajak juga pergi... katanya nak bagi isteri dia happy... so x payah masak hari tu...

alhamdulillah.. dapat juga pekena sate willy nie... 

patut laaa ramai yg kata sedap.... memang betul pun sedap...

sate kambing,daging,ayam....memang sedap... paling sedap daging... sebab lembut jeee... biasanya moon x suka makan sate daging... tp bila makan Willy Satay ni...dagingnya memang lembut sangat... sedaaappp...

nasi impit dan kuah kacang pon sedap... rasa x cukup plak.. suami moon siap minta kuah lebih tu...

pada sape2 yg teringin nak makan..boleh ler cari kat area Kajang dan Bandar Baru Nilai.


9 ulasan:

Fazleyatul Aini berkata...

sedapnya sate. saya suka sate kambing !

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wahh yui pun suka satay..sdpnyaaa lau dpt

this ni3za berkata...

Uish..sedap tu satay..satay perut , hati & hempedal ade x?

idzwa kamaruddin berkata...

aduhhh dah lama tringin nak makan satay wily ni tapi tak ter try lagik!

aryan azra berkata...

sedapnya satey

Ann Ishak berkata...

suka pergi yg dekat sg ramal tu

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

sedap je

hainom OKje berkata...

Pernah sekali try....lupa dah rasanya macam mana. Tulah mmg viral satay ni. Org ramai ckp sedap.

Cik Puan Eka berkata...

WIllys atay sedap. kita sellau makan kat ramal junction hehehe