Rabu, 7 September 2016

Disebalik kesedihan, ada kegembiraan yang hadir....

Assalamualaikum..

Last week seperti biasa...bagaikan menjadi rutin harian kami suami isteri untuk ke Hospital.. check jari suami yg patah..

kali ni tangan terpaksa bersimen.. alahaii...cian encik suami... tapi apa kan daya.. perlu diturutkan juga... 
moga cepat sembuh abg...

esok akan ke hospital semula... nak x ray sekali lagi.. moga ada perubahan yg positif :) :)

hari minggu plak.. emak layankan tekak menantu... cik abg kata dah lama x makan ubi rebus.. akhirnya dapat gak..hehe kemain berselera cik abg... 

uppppssss... cekci plak cik abg kita..
kena pakai baju lengan pendek je bila duk umah..

jumaat lepas plak.. moon saja je buka website Nestle.. nak tengok kot ada update terbaru pasal contest yg moon join masa bulan puasa... tak sangka plak, rezeki berpihak pada moon... nama moon tersenarai dalam pemenang harian.. syukur alhamdulillah..rezeki...dapat RM400.00

pasni kami nak join contest lain plak..hehehe..mana tau ada rezeki lagi buat kami :)



@Kata Hatiku Berbicara@

bagaikan dah terngiang-ngiang bunyi ombak, bagaikan terasa angin laut menampar pipi ini....
haha... kemain bermadah gitu...

# x sabar nak tunggu jumaat depan... >>>>pangkor laut resort<<<<<

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

betul tue

CikPuan FiDa berkata...

tahniah kak moon

Fazleyatul Aini berkata...

congrats !!

LYAfrina berkata...

bestnya..murah rezeki..rm400 byk tu mun