Rabu, 25 Januari 2017

Bisnes-Mesin Jahit Industri-Shell Out

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...

untuk minggu ketiga kami berniaga di Car Boot Sales kat Semenyih..sangat memberangsangkan...



antara customer yg sempat cik abg ambil gambar
Alhamdulillah.. x menang tangan kami nak layan customer..

seronok je tgk customer pilih barang..sbb mereka suka benda yg comel2 kan...

dan lebih seronok lagi..... dapat mesin jahit...hadiah dari encik suami....

alhamdulillah...alhamdulillah...

dan bersyukur sangat2... tempahan pun semakin bertambah..siap je tempahan lain..masuk plak tempahan baru... alhamdulillah....


seronok sangat merempit...
ni tgh siapkan maternity pillow

aktiviti malam tadi... ajak encik suami makan shell out...
dah lama mengidam nak makan gini.. masak tu mmg x laa kan.kekeke
ni mengidam seoul garden aritu pun belum ditunaikan lagi ni.
bila laa seoul garden nak buka kat nilai ni...huhuhuhu

@Kata Hatiku Berbicara@

aduyai...makin menjadi plak permintaan anak tekak ni... acaner mauuu kurus ni..huhu
sib baik laaa encik suami jenis x kisah... dan x pernah nak komplen atau buat bergurau pasal gemuk..
sangat jaga hati isteri.. 

1 ulasan:

this ni3za berkata...

Alhamdulillah..Tahniah dpt mesin jahit baru..Welcome to sewing club..Ini yg buat saya makin bersemangat nk menjahit ni..kiki