Selasa, 30 Januari 2018

Kursus MARAgo E-Commerce Onboarding

Assalamualaikum...

lamanya laa hai x bersiaran..haha..

tenggelam timbul laa blog ni yerkk... 

semalam 29hb merupakan ulang tahun kelahiranku yang ke 33...

syukur alhamdulillah.. 

semalam juga 1st time mengikuti kursus anjuran MARA & E-Commerce.. 

masa dah register kursus ni.. encik suami baru bagitau yg dia plan nak ambil cuti time 29hb sebab nak bawa birthday girl makan2, jenjalan tgk wayang bagai... sbb sejak mun buat full time bisnes ni.. mmg bz xde masa nak dating bagai... yg ada dating kat kedai cari barang keperluan bisnes je.. pastu encik suami bz dengan kerja...sedih kiter... sob sob.... (haha..poyo je nak sedih2) 

hmmm nak tuntut husband suruh amek cuti gak! pilih date lain... sila bawa wife anda naik cameron highland... sebab wife anda mengidam strawbery dari cameron! kah kah! 



Nahhhh... kiter belanje cket pic kat tempat kiter kursus... hari ni last day...

seriusssss... mmg best giler kursus dengan Mr.ecommerce ni weii... kiter ni punya laa risau takut ngantuk dalam kelas.. sbb ahadnya tu balik meniaga pukul 1 pagi.. pkl 2 baru dapat tdo... pastu paginya dah bergegas nak g kursus.. sib baik laa x jauh mana pun... kat Cyberjaya je pun... so, boleh laa gagah lagi tu kan...

bila dgr setiap apa yg diajar.. ternyata sangat2 berbaloi bagi mun yg nak mengembangkan lagi bisnes yg sedang kami jalankan ni....

@Kata Hatiku Berbicara@

semoga ilmu yg dipelajari utk 2 hari ni dapat dimanfaatkan dengan sebaik2nya...

Tiada ulasan: