Jumaat, 12 Ogos 2011

Majlis berbuka puasa

Rabu 10/8/2011... company tempat keje aku anjurkan majlis berbuka puasa kat The 39 Restaurant, PNB Darby Park..
First time aku join berbuka puasa ngan dorang...
Tahun lepas aku xdpt join sbb demam.. so..tahun ni..kena laa datang.. x elok laa plak aku x join..dah ler aku sorg je staff perempuan kat Dewansite nie.. huhu~
tahun lepas aku juz join Majlis Aidilfitri je... buat pown kat tempat yang sama gak...
So.. rabu lepas..aku mmg xde amek gambar pape.. sbb hnpon ku xcanggih.. huhu T__T
Nak tgk ke gmbr kat The 39 Restaurant? Meh aku kasi gak... ni pown aku korek2 kat dalam PC aku nie haa..cari balik gambar tahun lepas..
Tempat nie... mmg 5 star..

Pemandangan di luar

7 ulasan:

Anum berkata...

syok betul

Far8 budak baik berkata...

hand phone tak canggih pun
lawa gak pic tu..
cewahhh redah diri lakk..
cakap ar blackberry kn..
=)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

anum: hehe..mmg syok habis..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

farid: weii weii.. apa daa... pic tu thn lepas punya... aku korek balik kat dlm pc ni haa.. huhu...

♥cmª shIemª♥ berkata...

bestnye berbuka puasa compeni blanje.

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

shiema: hehehe.. best laa jugak.. :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice picture