Rabu, 3 Ogos 2011

Wordless Wednesday #01~

20 ulasan:

Hans Hanis berkata...

wahhh
ingat kerja kosong
hehehe
nice

Cik RoSs berkata...

Solat itu tiang agama.

Menunaikan solat tambah pahala dan iman.

Mai join segmen saya...

http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/saya-mau-join-bloglist-cik-ross.html

KuNanGKuNanG berkata...

bagus jawatan kosong ni...moga ramai yg amik peluang.:)

Tapak Kaki berkata...

baek punye iklan.hehe

Hasnah berkata...

Mesti iklan kat kelantan kan hehe

mun berkata...

hans: kerja kosong laa ni dik.. dari duk xwat pe.. de baiknyer cari keja tambah pahala..hehe

mun berkata...

cik Ros: yup btol tu...

mun berkata...

kunang2: yup btol tu.. jom ler kita rebut peluang ni.. untuk menambahkan amalan sebelah kanan kita yer.. yg menjadi bekalan kita menuju hari akhirat kelak..

mun berkata...

tapak kaki:hehe mmg terbaikk..

mun berkata...

asna: hmm...ntah la...akak copy pic ni dari ex lecturer akak jerk.. xtau laa dari mana dia dapat..

wahida berkata...

bagus la iklan mcm ni...
yg tak tahan tu tarikh tutup tu...hehe...

mun berkata...

wahida: haha.. tu laa.. satu peringatan tu..

☾SHiemaCMa☾ berkata...

mendalam makna dia tu...

peringatan~~

mun berkata...

shiema: huhu..sungguh mendalam..

terokai seni berkata...

dah penuh la jawatan tu, sebab orang sakitpon apply juga... syabas! beso ganjaran di sisi Allah

zuneta berkata...

wah...buat banner tu...ni baru betul...timbul kesedaran...unsur lawak yg di selit dgn info yang baik dan berguna srta menginsafkan...

lilypelangi berkata...

hebad la iklan ni . huhu

mun berkata...

cemomoi: jawatan kosong xkan penuh...sentiasa boleh diisi.. hehehe

mun berkata...

zuneta: tau xpe.. sgt berguna.. nak plak part tarikh tutup tu..huhuhu

mun berkata...

lilipelangi: mmg hebat.. hehe