Rabu, 21 November 2012

KK-Company Trip 2012-Part 5

Bersambung lagi cerita kat Sabah.......

amboii...siap berepisod ko.....

Hari ke-2 di Sabah... Balik dari Snorkeling...

Malam tu ada Annual Dinner... 

makanan..... bagi aku xbanyak pilihan.... 

walaupun xbanyak pilihan... bukannya aku nak makan sangat pon.. 

agaknya sbb dah banyak sangat telan air masin kot...huhuhuhu~






Haaa... ni je aku makan...

haha.. nampak mcm banyak.. tp sket je... 

Sambil makan... Bos ada wat Lucky Draw... sebagai penghargaan buat pekerja-pekerja...

aku dapat Voucher Aeon RM100... Alhamdulillah.... dah habis shopping dah pon... 
(nanti aku tunjukkan barang yg aku beli ye..hehe)





@Kata Hatiku Berbicara@

apa sekalipon.... aku bersyukur dengan rezeki di depan mata.... 

tatkala insan lain menahan lapar dan dahaga, hidupnya tidurnya...beratapkan langit, beralaskan kotak.. 

kehidupan insan lain ibarat kais pagi..makan pagi..kais petang mkn petang...

Bersyukur sangat2 dengan kehidupan aku sekarang... 

12 ulasan:

Lya Colours berkata...

waa best gila dapat voucher tu. leh soppink2

aku HaniAsyira berkata...

jarang dpt lucky draw, ke tak pernah?? adoi..

beruntung nya cik moon

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

wah, vaucer tu..besh2..

AnneRaini berkata...

ah dpt voucher taknak share...tak aci..hehe

CaDLyNN berkata...

bestnye...nk cikit voucher tu boleh? ekeke :p

♥ wawawawa ♥ berkata...

voucher tu mmg best ok! mintaaakk1 hehe

fairus berkata...

MACAM BEST JESABAH NI KAN.. BILALAH SAYA NAK JEJAK KAT SANA...

Jna marcello berkata...

yangg SOTONG tu mcm bestt jeee =)

Anum berkata...

syoknya

محمد رازيق berkata...

wah, rezeki. banyak nya voucer tu jkak. hehe

maya amir berkata...

gi KK sure dpt mkn seafood fresh2.. alhamdulillah..rezeki, byk gak voucher tu:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

mknn kt hotel tu xsedap ke? huhuh..
alhamdulillah rezeki.. shopping ape agaknye ye? :)