Khamis, 29 November 2012

Long Journey~

Aku akan bercuti mulai esok... sehingga hari selasa... 

Semoga urusanku pada keesokan hari dipermudahkan olehNya..

Buat pertama kalinya aku akan drive sendiri ke Sabak Bernam... dan ditemani sahabatku Ah Chin... 

Kak Long aku dah risau..sebab ini laa kali pertama adiknya drive sendiri utk perjalanan yg jauh... 

(xpe along...doakan adikmu selamat pergi dan selamat pulang... adikmu nak timba pengalaman sendiri)

Esok pagi2 aku akan tunggu ketibaan Ah Chin di KL Sentral.. 

xdapat nak jemput kat LCCT... Lepas tu... terus ke Gombak..dan memulakan perjalanan kami ke Sabak Bernam...

perasaan cuak sangat tebal.. sebab xtau jalan.. oleh itu..aku dah siap2 study map... nak tau jalan mana yg perlu dilalui... hehehehe

Insha Allah... dengan berpandukan pada GPS.. mudah-mudahan perjalanan kami berjalan dengan lancar...

@Kata Hatiku Berbicara@

tak sabar nak jumpa Ah Chin.... dari 2009 kot xjumpa..sejak dah habis study... 

17 ulasan:

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

sampai ke sabak bernam pegi nye tu..
ade ape cik moon??

huhu.. semoga semua selamat ..

AnneRaini berkata...

buat apa ke sabak bernam tu moon?ada benda menarik ke kat sana?

hati2 memandu yer. semoga selamat semuanya

Rapunzeel Cikilolo berkata...

ikut latar la dekat sikit...

Pen Biru berkata...

sy pnh drive dari alor setar ke sabak bernam.. IPN Sabak Bernam..perjalanan amat membosankan.

KuNanGKuNanG berkata...

menuju ke kg sy tu...sebelum sampai sabak akan lalu sekinchan(kg sy). tetibe lak rase nak blk kg gak..tp pe kan daya en. suami hjg minggu ni kene keje..huhu. moga moon selamat dlm perjalann pergi dan balik..:)

mama aryan berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan

fairus berkata...

SAYA PUN BAKAL BERCUTI PANJANG.. KE UTARA.. :)

Qhaifa Nur berkata...

moga selamat diperjalanan.....

:: Mrs.Eady :: berkata...

amin~

Anum berkata...

semoga semuanya berjalan lancar

Nazayiena berkata...

Cuti ke sabak bernam ke cik moon?

محمد رازيق berkata...

moga perjalanan di permudahkan. :)

Misz Mieza berkata...

Watpe gi sabak bernam ? Bercuti2 Malaysia ea ? =)

Ann Ishak berkata...

semoga dipermudahkan perjalanannya, lepas ni mesti dah tau jalan punya, no worries

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

moga semua dipermudahkan ya..

Papa Mifz berkata...

agak mencabar jalan ke sabak bernam...hati2 yer...:)

aku HaniAsyira berkata...

semoga semuanya baik2 saja yea.. =)