Khamis, 22 November 2012

Pemandangan yg indah-Kota Kinabalu

Hari ni.. mood aku ngah rajin nak update blog...
Jom kita layan gambar pemandangan indah di Kota Kinabalu...
Lokasinya.... The Pacific Sutera Harbour, Kota Kinabalu


Aku xtau ni Pulau apa.... apa yg pasti......
SubhanaAllah.....cantik sgt....... Like sejuta kali!! 






















dalam toilet pon jadi tau nak bergambar..ngeeee~
Lobi hotel~
























ehhhh..tetiba je menyelit~ muahaha~ 


airnya yg sangat jernih..... I like~ 


ehhhhh ada buaya ke???
huhu~ habes laa kalau Louis, Alfred, Wong dan Cheng Cheng terbaca blog aku nie... huhu








tak berkesempatan nak ke The Magellan Sutera... dgr citer hotel tu pon..cantik2 gak viewnya...

@Kata Hatiku Berbicara@

Tak puas bercuti! bagi aku... kalau nak bercuti ke Sabah... 3 hari x cukup kot.. kena seminggu baru okay.. muahahahaha~ 

8 ulasan:

Anum berkata...

cantiknya

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

subhanallah.. indah pmndgnnya..

Cikgu Ma berkata...

memang berangan nak cuti2 kat sabah...kena kumpul duit nanti honeymoon kat sana la..hehe

Cikgu Ma berkata...

memang berangan nak cuti2 kat sabah...kena kumpul duit nanti honeymoon kat sana la..hehe

PinkUmmi berkata...

cantikkan KK...tp tuh la belum de rezki nak smp sini

fairus berkata...

CANTIK-CANTIK GAMBARNYA..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

byknye pic!
cuci mata cma tgk satu2...
aaaa...nk g sabah gak... huhuh....

tp pic yg pertama tu berjaya mencuri pandangan mataku... :)

aku HaniAsyira berkata...

mmg cantik semuanya!!