Rabu, 19 Disember 2012

Aku terjatuh cinta pada jejaka ini.....

Asyik duk layan Running Man ajer... pastu tetiba terjatuh cinta kat Lee Kwangsoo..

suka tgk muka dia bila blur.. terkejut.. comel ajer..

ahaakkksss~






@Kata Hatiku Berbicara@

ni kalau berdiri sebelah Lee Kwangsoo nie.. konpem aku paras pinggang dia je ni kot...

al maklum ler..aku kan si gadis kecil molek.. muahaha~

23 ulasan:

istiqomah berkata...

alahai runningman!!! kelakar!

Qhaifa Nur berkata...

mmg paras pinggang Moon...
patut ramai org kita tergoda...ensem he..he..

intanfirdaus247 berkata...

tinggi nyer dia..

محمد رازيق berkata...

wah. ni cinta jarak jauh. hehe

Kakzakie berkata...

Oho... kakak tak kenal pun hihi...

hnahdy berkata...

hna mmg xtau apa2 pasal running man. cerita korea ka?

Misz Mieza berkata...

Icon of berayal.. Selalu kena tindas dari hyung2 dia dalam running man.. Yoo Jae Suk jer yang baik sikit ngan dia.. Padanlah pun jadi betrayal.. Hehehehhe.. Lee Kwang Soo! Blurrr manjang.. Hiks! ^^,

aTieYusof Family berkata...

Hensem juga.. sweet :)

shaFazie berkata...

pewitt..hehe
tinggi gak Lee Kwangsoo nie

Mimie berkata...

lahai memg peminat fanatik korea ke

zaza nizam berkata...

dh lme xlayan korean ni.. handsome!!!

ros_reeza berkata...

alamak, Ros pun tak kenal dia ni.. macam mana boleh terjatuh cinta ni.. Ini pesanan Ros untuk awak ye, awak kena kuatkan hati bila cinta jarak jauh gini, nak-nak orang tu femess amos :p
hihihihi(gurau je ek :)

fairus berkata...

TAK SEKACAK PENYANYI GANGNAM STYLE.. :)

Rapunzeel Cikilolo berkata...

jauh nak hantar ni moon

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon :)
hihi..btl2 pemint korea ni..

blh la tahn kacaknye.. :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
anda ditag :)

http://shiemacma.blogspot.com/2012/12/segmen-blogger-muslimah.html

aswadz berkata...

dia ni kelakar. tp sbb dia ni jenis sker betray, kadang2 ada rasa cam nak hempuk dia.

Ema Blog berkata...

handsome..

Sha. N. berkata...

Suka tengok running man jugak..
Suka kookie.. hahaa

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nsb bek tak lyn running man..hihi

aku HaniAsyira berkata...

tinggi sgt dia ni kan

the tempo of life berkata...

sape dia ni?

Tanpa Nama berkata...

Efavirenz 600 mg
buy Generic Sustiva 600 mg online
order Efavirenz 200 mg online
Efavirenz