Rabu, 19 Disember 2012

Broga Hill

Ini adalah cerita yg dah berkurun lamanya.. muahaha

aku pon x ingat bila aku naik bukit broga.. rasanya sebulan yg lepas kot...

buat pertama kalinya... dapat jugak aku menjejakkan kaki ke bukit broga..

al maklum laaa... rumah mak ayah punya laa dekat je ngan broga... tapi..... xpernah pon sibuk nak ke situ.. huhuhu~

tersangat pancit kau!! sebab aku dah lama x exercise.. huhuhu





@Kata Hatiku Berbicara@

time amek gambar nie... aku ngah tunggu adik2 aku yg menuju ke puncak.. 

aku?? xde makna nak sampai ke puncak... mau pengsan sudaaaaah~

16 ulasan:

Mila Ahmad berkata...

Serius mila nak panjat bukit Broga ni

iiima ❥ berkata...

kita uma dekat juga tak gi lagi saneee

Zura Lee berkata...

zura tau pasal bukit borga ni pong bile terbaca dlm newpaper baru2 nih...

dwaty berkata...

FIRST TIME NAIK MMG PANCIT...
SECOND TIME... BELUM NAIK LAGI...
HEHEHEH

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon...
huhu..cma xpenah lg jejak kesini..
lama x mendaki..teringin betul!

intanfirdaus247 berkata...

cantik view nyaaaa

CekbOlat-bOlat berkata...

pemesnye bukit boga ni . haha

CekbOlat-bOlat berkata...

pemesnye bukit boga ni . haha

AnneRaini berkata...

teringin nak panjat tp tulah takut tak sampai..hahaha

mamawana berkata...

Nice view eh...

Kakzakie berkata...

Selalu begitulah... yg dekat tak kuasa nak pergi tapi yg jauh siap buat plan bila nak pergi.

syariza09 berkata...

rumah dekat broga yer, akk suka ngan view yg cantik tu. tp kalo nk gi sana, tersangatlahhh pancit errmm

~atieput3~ berkata...

sempat naek 2 kali je broga hill! kalo rajin nk tgk gmbr kte kt broga hill nt cri kt label.. ;p

Encik H berkata...

memang best naik broga hill ni..time tu 2 tahun lepas kot..naik pakai jeans jer..

masa naik kemain laju, semangat..tapi bila time turun, kaki dah betul2 xde tenaga..macam menggigil pun ada..last2 turun mengesot..kahkah

p/s: rindu kat pokok kasut..>_<

aku HaniAsyira berkata...

smpai situ jelah??

the tempo of life berkata...

tinggi ke broga hills ni?