Rabu, 5 Disember 2012

Drive~ LATAR

Salam...... ai semua blogger tersayang... ngeee~

Ohooii.. lama sungguh x update... berhabuk dah blog aku nie...

Maaf laa... hari ni.. ringkas jer laa yerk..

Sebabnya.. bila lapar... aku xde tenaga nak buat semua kerja..

masuk je opis... seawal 7.30... mata aku dah terbeliak nengok document atas meja.. penuh!!

masuk je opis.. terus siapkan keje... padahal keje start pkl 8.30... 
baik sungguh aku ni kan..kan... 

sudahnya... keje siap tepat pukul 11.15 AM... 

Lega rasa hati... sbb aku boleh rilekssss

Meh layan pic....

Hari jumaat lepas.. aku pergi ke Sabak Bernam.. Bercuti di sana selama 4 hari 3 malam di rumah kawanku...

Oyeeaahh! 4 hari aku jadi orang kampung!




LATAR yang sunyi..tiada kereta.. maka..... ikut suka hati aku drive sampai  125 km/jam



@Kata Hatiku Berbicara@

Syukur Alhamdulillah... perjalananku menjadi mudah....

semuanya selamat... selamat pergi dan pulang.....

10 ulasan:

AnneRaini berkata...

wah bercuti di kampung...seronok ker??

Mrs Lurve berkata...

bercuti lama tue...bestnya, apa yg menarik masa cuti tue..mehla kongsi

Mila Ahmad berkata...

Lenggang jalan.

Anum berkata...

take care

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah selamat p dan balik kak..

shaFazie berkata...

hai kak...
bestnye lama xp sne..

CekbOlat-bOlat berkata...

bwak elok2 :D

fairus berkata...

JAGA2.. JANGAN SAMPAI ADA AES..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

hai org kampung! :p
mcm mane perjalan drive sendiri ke sabak bernam??
hihih.. mesti seronokkan :)

Zura Lee berkata...

tak sabar nk baca the whole story pasal sabak bernam ni sbb lg dua minggu nk g lepak sana..