Isnin, 7 Januari 2013

Bumblebee Burger!

Hari nie.....masuk office.. tak sempat nak breakfast.. masuk office pon..dah cukup2 masa je 8.30 pagi....
maka....tahap kelaparannya tu....tok sah cakap laaa.... menahan jerr perut berkeroncong nie kan....

pastu..siap pesan kat member opis nie...
"hari ni kita lunch burger bumblebee tu nak tak?"

padahal jam baru pukul 10 pagi...
awal2 dah plan nak lunch apa.. 
muahahahaha~

dan selepas beli burger nie.....

kami sangat-sangat terkejut sampai membesarkan mata kami yg x bape nak besar nie...

burger yang tersangat besar saiznya!

cuba korang kembangkan jari jemari anda.... 
sebesar itu laaa saiz burger yg kami beli sebesar tapak tangan..

jenama burger ini ialah Bumblebee Burger...

dah lama mengidam nak makan burger nie... 
cuma belum terluang masa nak cari maklumat pasal bumblebee burger...
kami nak pastikan jenama bumblebee burger ini adalah produk yg halal.... 
Alhamdulillah, bumblebee burger mempunyai sijil halal yg sah...
harga untuk burger pon..sangat berbaloi dengan saiznya...
dan restorannya juga terletak di area selayang

RM9.90 = Burger+Air 
(lebih berbaloi beli burger ni..jika nak dibandingkan dgn burger mcd kesayangan korang tu)




@Kata Hatiku Berbicara@

Lepas ni, inshaAllah, nak beli lagi tapi bukan masa yg terdekat la... sebab mcm fobia plak nak makan burger yg besar camnie.... kalau nak makan pon..kena kongsi berdua laa kot...x larat ehh nak habiskan sensorang...

dah kenyang...xlarat nak bawa perut yg dah membuncit nie.. muahahahaha~

23 ulasan:

AnneRaini berkata...

tak pernah dgr pun psl burger ni tp tgk gambar tu mau pecah perut nak ngabiskan..hehe

CikZaniff berkata...

besaqnya beger tu..tengok pn dh kenyang..hihi

Fiza Rahman berkata...

Besarnya. Terliur sudah.

Anum berkata...

besarnya

Rapunzeel Cikilolo berkata...

kt selayang kt ne tu moon? mcm best je banyak cheese

Mrs Lurve berkata...

yummy..nmpk cheese melimpah ruah, terliur..terliur

are_lin@yu berkata...

mmg bsar sgt ni dear..

Hasnah berkata...

kat selanyang kat mana tue?cer citer sikit..mcm sedap jer..

Kakzakie berkata...

Aduh CikMoon kakak tengok pun nampak memang besar gedabak tu. Nasib baik tak breakfast kan so mesti kenyang sampai sekarang nie... tempat kakak tak adalah.

Mila Ahmad berkata...

besarnya terliur mila gluuurrpp...

fairus berkata...

SAYA SEKARANG LEBIH TERTARIK PADA RAWANG BURGER BAKAR..

CaDLyNN berkata...

kt mane nk beli ni?

Reiko Masashi berkata...

perghhh..terbaik..dpt mkn yg ni komfem xmkn nsi dh :))

Azlan Strider berkata...

mak aihh..besarnya burger dia..ini ketegori luch membawa kepada dinner nih..hehehe

Regards,
-Strider-

Uncle Jonni berkata...

waaaaaaaaa.....
mintak sikit...

huehueheuheuehue

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon...
wuuuuu...besarnye.. tp berbaloi eh harga..
terliur tgk..nyum3.... blh g try ni.. :)

ariana berkata...

Kat sini x pernah nmpk lg burger sebesar tu moon..kalsu akak blh kongsi bertiga ni, ank akak bknnya kuat mkn sgt., hehe..jimat2...

♥MAMASYAZA♥ berkata...

mak aihhhh besarnye, tapi nampak mcam sedap sgt, terliur sudahhhh

Cik Syida berkata...

sedapnye.. lapo :D

ros_reeza berkata...

eh besar betul ye burger tu.. kat mana lagi ada jual tu ye?..

iima ❥ berkata...

besar dan terliur kita tgk dah tgh lapar ni hihi :)

LiYa HaNiF :: berkata...

makkk aii besarnya burger tu... ^_~

shaFazie berkata...

nnt akak beli kongsi ngan kita..kita nk try gak