Isnin, 14 Januari 2013

Isnin yg Mengantuk..huhu~

Assalamualaikum....

pagi ni agak lemau nak g kerja...

keluar umah pon dah lewat... mujur laaa pagi ni jalan raya clear...

pelik jugak... selalunya pagi isnin..mesti traffic jam teruk.. hari ni.. elok plak yerkk... hehe

xkisah arr..janji sampai opis dengan selamat dan cepat...


Semalam... sempat online fb... dan ternampak status kengkawan tentang keadaan sahabat lama kami Shahrir.. rakan sekelas masa Form 6...

Ya Allah... alangkah terkejutnya kami mendengar perkhabaran tersebut...

InshaAllah... hari ni..aku akan half day leave... nak ke HKL untuk melawat beliau....

7 tahun...selama itu laa aku selalu bertanya khabar beliau kepada sahabatku aboy... 
tapi...tiada siapa yg tahu ke mana menghilangnya sahabat kami itu... 





@Kata Hatiku Berbicara@

Semoga kesihatan shahrir bertambah baik...  

12 ulasan:

fairus berkata...

BAGI SEMANGAT PADA DIA.. BIASANYA ORANG YANG ENA KANCER NI CEPAT BERPUTUS HARAP..

zaza nizam berkata...

In Shaa Allah, mudahan2 kwn cik moon sihat sediakala..amin.

:: Mrs.Eady :: berkata...

Allah...semoga beliau dpt dipulihkan..

CikZaniff berkata...

hope kwn tu cepat sembuh eh..insyaallah..:)

Rapunzeel Cikilolo berkata...

moon memang kena bagi semangat kat dia.

aku doakan yang terbaik untuk pesakit...

ZWAN SABRI berkata...

Semoga sahabat awak tu akan cepat sembuh dan kembali sihat seperti biasa.. InsyaAllah..

Qhaifa Nur berkata...

terkejut bila kita dgr ada sahabat yg sakit....moga beliau cepat sembuh....

محمد رازيق berkata...

moga shbt cikmoon tu beransur pulih. amin

Mimie berkata...

semoga beliau cpt smbuh

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
aboy? rasanya mcm pernah terbaca psl dia dlm entri cik moon sebelum ni..

semoga beliau kembali sembuh..
sabar ya cik moon

LYAfrina berkata...

mmg sedih n mgejutkan..bila seseorg y lama kt x temui.. bila jumpa tahu sesuatu menimpa mereka..

lya doakan supaya azlan kuat & trus btahan.. insyallah..tiada apa y mustahil di dunia ini.. lya faham stuasi y azlan alaminya.. sbb msa lya sakit dulu & perlu bgantung sepenuhnya pd mesin bantuan pnafasan (intubation), jd kt akan dikomakan.. pnh lya tsedar & time tu ubat bius habis.. mmg hanya tuhan y tahu btapa sakitnya bnafas melalui mesin intubate tu.. ats pgalaman lya.. klo ada melawat saudara mara /sahabat y bgntung penuh pd mesin intubation tu.. cubala..jgn sentuh walaupon selembutnya.. sbb ianya myakitkan.. walaupon sedikit gerakannya.. ianya amt myakitkan..

apa2 pon lya doakan moga azlan cpt sembuh & blh bnafas sendiri tanpa alat bantuan...

Kesuma Angsana berkata...

hari senin mmg gitulah selalunyer