Selasa, 8 Januari 2013

Keyword yang pemes!

Hari ni...nak tunjuk keyword yg muncul kat dalam blog aku....

keyword yg paling banyak muncul ialah..
cara download video youtube dan juga galaxy tab selalu hang 


1) Cara download video youtube ke tab/ galaxy tab/ samsung galaxy tab

-maaf dulu... mmg ada caranya.. sekarang..aku sendiri pon xdapat nak download video kat youtube dah...tak tau camne cara lain untuk download...
-menyesal plak tak download habis-habisan video ceramah ustaz azhar idrus... banyak yang pending masa tu.. huhu

2) Galaxy Tab selalu hang..

-ya, ini adalah masalah yg sama sahaja bagi pengguna samsung galaxy tab... galaxy tab selalu hang.. menjadi panas...
- cara yang paling mudah ialah..pastikan setiap application yg anda buka.. ditutup/close dengan betul... boleh juga check kat task manager... 
-masa mula-mula guna tab jer aku selalu mengalami masalah tab hang/panas... dah lama-lama guna.. tak ada pon... okay je guna...

3) Cara Parking kereta 3 Penjuru

- ahakkkss.. tertarik dengan keyword nie...
-parking yang paling MUDAH...dan SENANG
-cara parking kereta 3 penjuru laa yang paling aku suka.... lagi-lagi kalau parking tu..masuk kepala kereta dulu.. muahahahaha~
suka je ambil jalan mudah aku nie..hehehehe.. tapi..bila nak keluar dari parking..agak leceh sbb nak kena perhati kereta dari belakang... huhuhuhuhu... (kan dah leceh plak)

6 ulasan:

Anum berkata...

ooo bagus ilmu yang ada nie

Fiza Rahman berkata...

Cara parking keta pon ada yer ☺☺

Papa Mifz berkata...

PM ada sebuah galaxy tab juga, alhamdulillah pakai tak pernah pula hang...mungkin sebab jarang guna kot...hehe

dwaty berkata...

ingat lagi masa test drive... 3 penjuru failed... nampak senang tapi susah...

ros_reeza berkata...

HIKHIK.. CARA PARKING PUN ADA.. BOLEH LAH MENUNtUT ILMU NI.. :)

Qhaifa Nur berkata...

bagusnya bole kongsi ilmu...