Selasa, 9 Disember 2014

My E-Day


Assalamualaikum..

Syukur alhamdulillah...selesai sudah majlis pertunanganku yg berlangsung pada 7 Dec (ahad)

Terima kasih yg tak terhingga buat saudara mara, jiran-jiran dan rakan taulan yg hadir memeriahkan majlis...

untuk rakan-rakan blog yg tidak dijemput ke majlis moon, minta maaf banyak2.. majlis kawen nanti moon jemput korang yer....

Alhamdulillah..majlisnya pun berjalan dengan lancar... cuaca pun alhamdulillah..cerah aje...

keluarga pihak lelaki datang pun ngam-ngam je waktu yg telah ditetapkan...

Sebelum majlis pertunangan, pukul 9.30 pagi..ada buat bacaan yassin dan doa selamat... pukul 11.30 pagi, barulah majlis moon plak berlangsung...

ini lah serba sedikit pic yg dapat moon kongsikan buat rakan blog...


rombongan pihak lelaki..
yg bersongkok tu bakal bapa mertua moon..


ahli keluarga encik tunang..







hantaran dari pihak lelaki...


hantaran dari pihak perempuan..
ayahanda dan bakal ayah mertuaku..
cincin tunang...


@Kata Hatiku Berbicara@

Alhamdulillah... selesai 1 langkah... langkah yg seterusnya, insyaAllah..kami akan atur 1 persatu... 
Mudah-mudahan, jodoh kami dipermudahkanNya...


18 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah tahniah kak =)

Fazleyatul Aini berkata...

congrats !

nohas berkata...

Alhamdulillah..tahniah..

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah
tahniah

zazanizam berkata...

Alhamdulillah.. tahniah moon. cantik mekap moon :)

Khai♥Rin : anies berkata...

TAHNIAH MOON! SELAMAT MENEMPUH DUGAAN 'ORG DARAH MANIS' ;-)

Nur Inani berkata...

tahniahh :)

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Tahniah moon. Selamat menjadi tunangan orang.

Asyiqin berkata...

tahniah awak. bila majlisnye?

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah...
Tahniah Moon. Moga ikatan ini tak lama diikat dgn ikatan lebih suci yg halal. Amin.

Cantiklah warna pilihan Moon. Sweet sangat kakak tengok:)

AnneRaini berkata...

tahniah moon...cantik moon hari tu...natural je make up... lepas ni excited buat persiapan kawen pulak ye.

SalinaJohari berkata...

Tahniah dear...salam perkenalan dr k.sal...

kisahpondokkecil.com

amirah berkata...

comelnya moon...tahniah dik..moga brbahagia smp bila2..selamat menempuh alam rumahtangga nanti..

CikPuan FiDa berkata...

tahniahhhh akk CMA.. cantiknya... semoga lebih gembira ya..

Nazayiena Ayiena berkata...

Alhamdulillah dah slmt...

LYAfrina berkata...

syukur alhamdulillah..dh selamat bergelar tunangan org..semoga dipermudahkan utk melangkah ke alam rumah tangga

tahniah dear

LYAfrina berkata...

syukur alhamdulillah..dh selamat bergelar tunangan org..semoga dipermudahkan utk melangkah ke alam rumah tangga

tahniah dear

ros_reeza berkata...

Alhamdulillah.. tahniah..