Jumaat, 13 Februari 2015

Long Service Award-5 Years-Gold Pendant

Assalamualaikum...

Petang semalam..kononnya balik keje nak g shopping kat masjid jamek.. terpaksa cancel sebab nak g ambil gold pendant kat big boss... (ada mun ceritakan pada entry lepas..dapat long service award-5 years)

huhu...giler ko nak p shopping kat masjid jamek bawa loket emas tu..huhu..cari nahas namanya..

xpe laa..next time pon boleh g shopping kan..kan.. 

Ini laa rupa Gold Pendant yg mun dapat dari company...

Loketnya mmg berat... 




terima kasih banyak2.. kerana menghargai setiap pekerja yg telah lama berkhidmat...
cara ni mmg bagus..untuk memberi motivasi kepada pekerja supaya berkhidmat lebih lama..dan merasa dihargai oleh company..
maybe next target...lagi 5 tahun..
klu genap 10 tahun..dapat lagi 1 gold pendant..hehehe..

@Kata Hatiku Berbicara@

Malam tadi kita menerima berita yg Tuan Guru Datuk Nik Aziz Nik Mat telah meninggal dunia.
Satu kehilangan besar buat kita semua..perginya murabbi ummah..hilangnya ulama tersohor di tanahair..

7 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

Kena tmbg brape brat tu.. hehe

Fazleyatul Aini berkata...

alfatihah untuk TGNA

AnneRaini berkata...

best dpt emas.. pelaburan tu.

Wawa Yusoff berkata...

nampak sangat beratnya tu... bertuah badan.. hehe :)

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah.. berkat sabar dan telus dgn sykat.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH berkata...

Assalam mun,
salam perkenalan
waaaaaaaaaaaaa.....seronoknya dapat emaih he3
tahniah3
pa pun kalo sudi jemputla singgah & join blog akak juga yer :)

thisni3zahata berkata...

Wah..Tahniah..Rezeki pengantin baru..huhu